Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Vegan Fara gluten Pentru 1 kg de fructe Ingrediente Gelifiant vegetal: amidon din cartofi*, amidon de arorut*, agent de gelifiere: agar agar*, pectina (neamidata).
Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Alege acum Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche si bucura-te de beneficii!.
A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.
Sfat: pentru jeleu solid va recomandam Agar Agar! Valori nutritionale medii: per 100 g Energie 1275 kJ / 305 kcal Grasimi lt;0,1 g din care acizi grasi saturati lt;0,1 g Carbohidrati 69,3 g din care zaharuri 0,1 g Proteine 0,3 g Sare 0,8 g Continut: 22 g Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Realizati testul de gel, umpleti un recipient de sticla, inchideti bine si lasati-l sa se raceasca pe capac. * din culturi certificate ecologic Mod de preparare: Pentru preparate pe baza de fructe: Se amesteca 22 g de gel de fructe cu 300-400 g de indulcitor, 1 kg de fructe zdrobite si 3 linguri de suc de lamaie, se fierbe timp de 5-10 minute amestecand continuu.
Gelifiant vegetal - eco-bio 22g - Arche Naturkuche - Bucatarie Europeana Vegan Fara gluten Pentru 1 kg de fructe Ingrediente Gelifiant vegetal: amidon din cartofi*, amidon de arorut*, agent de gelifiere: agar agar*, pectina (neamidata)