Instructiuni de folosire: 1.
Contine: 2 Tavi de germinare, 1 tava suport (partea de jos), 1 capac Producator: Arche Naturprodukte Gmb.
Cu toate acestea, din motive de igiena, recipientele trebuie curatate in principal cu mana.
Materialul este sigur pentru masina de spalat vase.
Curatarea germinatorului Curatati bine fiecare tava cu otet si o perie. 7.
Lintea, nautul, soia galbena si germeni de fasole se clatesc timp de 2 minute inainte de a se consuma.
Germenii sunt destinati consumului imediat, dar pot fi pastrati la frigider timp de 2-3 zile.
Recoltarea germenilor Puteti gasi timpul de germinare in tabelul de germinare. 6.
Asigurati-va ca apa curge din nou si ca semintele nu sunt in mod constant in apa.
Udati regulat Udati semintele in mod regulat cu apa proaspata (semintele mari zilnic, semintele mici la fiecare doua pana la trei zile). 5.
Nu asezati germenii in lumina directa a soarelui.
O temperatura constanta de 20 de grade este optima.
Acoperiti germenii Acoperiti germinatorul cu capacul in timp ce germineaza. 4.
Dopurile de scurgere ar trebui sa fie orientate intre ele, astfel incat apa sa poata fi distribuita bine.
Asamblati germinatorul Asezati cele doua Tavi de germinare pe tava inferioara. 3.
Impartiti semintele inmuiate in muguri Presarati fiecare tava de germinare uniform cu semintele pregatite. 2.
Ratele de seminte pot fi gasite in tabelul de germinare.
Inmuierea semintelor Spalati semintele si inmuiati-le timp de 4 ore (cereale si leguminoase 12-15 ore) cu de trei ori cantitatea de apa.
Instructiuni de folosire: 1