BEEFEATER London Dry Gin a fost lansat in anul 1820 de catre James Burroughs.
Caracteristici organoleptice: Miros: Aroma proaspata, aromata Gust: Arome captivante de ienupar, lemn dulce, citrice, angelica Finish: Lung, cu accente citrice.
Produsul final este un gin cu aroma complexa si echilibrata ce se potriveste perfect intr-o multime de cocktail-uri delicioase.
Plantele aromatice sunt mentinute impreuna timp de 24 de ore, apoi blendul este dsitilat timp de 7 ore in alambicuri de cupru.
Caracterul distinct al ginului BEEFEATER este conturat prin amestecul a noua plante naturale: ienupar, portocale de Sevilla, migdale amare, radacina de stanjenel, seminte de coriandru, radacina de angelica, lemn dulce, seminte de angelica si coaja de lamaie din Sicilia.
Legendarul gin este produs si astazi prin metode traditionale pentru a crea arome captivante de ienupar combinate elegant cu nuante citrice.
BEEFEATER London Dry Gin a fost lansat in anul 1820 de catre James Burroughs