Epicentrum vine in intampinarea noastra cu un mix deosebit intre doua soiuri cu arome indraznete.
Epicentru Sarba &
Plavaie prin acest cupaj exploateaza intregul potential al vinului alb din zona Carpatilor de Curbura.
Culoare: Galben pai.
Miros: Buchet proaspat cu arome de petale de trandafir imbinate cu aromele fructate predominate de cele ale citricelor.
Gust: Proaspat cu note catifelate recomandat a fi servit de la frigider pentru a elibera treptat toate aromele.  
Asocieri gastronomice: preparate carne de pui, paste cu fructe de mare si deserturi..
Sarba este un soi romanesc obtinut prin incrucisarea a doua soiuri aromate: Tamaioasa Romaneasca si Rieslin Italian, fiind considerat un soi semiaromat cu o aroma intensa dominate de cel de dulceata de trandafir si Plavaie considerat un soi vioi cu senzatie placuta.
Epicentrum vine in intampinarea noastra cu un mix deosebit intre doua soiuri cu arome indraznete