Descriere YEO:
Pe YEO găsești Glicemo-complex Tinctura - Nera Plant de la Nera Plant - Manastirea Nera, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, Glicemo-complex Tinctura - Nera Plant din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 57.97 Lei
Caracteristicile produsului Glicemo-complex Tinctura - Nera Plant
- Brand: Nera Plant - Manastirea Nera
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 24-11-2024 01:24:40
Comandă Glicemo-complex Tinctura - Nera Plant Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Glicemo-complex Tinctura - Nera Plant de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Glicemo-
complex Tinctura -
Nera Plant Glicemo-
complex este un produs natural cu o concentratie mare de principii active. Actiune
Glicemo-
complex Nera Plant: Contribuie la mentinerea unui nivel normal de glucide in sange. Indicatii Glicemo-complex
Nera Plant: Diabet zaharat hiperglicemie Ingrediente Glicemo-complex Nera Plant: frunze si fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), frunze de Dud (Morus sp.), teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), frunze de Nuc (Juglans regia), Salvie (Salvia officinalis), Urzica (Urtica dioica) excipient: alcool etilic 40% v/v. AFIN: Afinul este un arbust cu flori alb-verzui sau rosiatice, cu fructe negre, dulci-acrisoare si comestibile. Creste de regula pe pasuni de munte, paduri montane rarite, taieturi de padure, tufisuri de jneapan si ienupar, pajisti montane si subalpine, mai ales pe versantii umbriti si umezi. Valente terapeutice au frunzele (Folium Myrtilli) si fructele (Fructus Myrtilli). Frunzele de afin contin 10% tanin, acid chinic, ericolina, cantitati mici de arbutozid, derivati flavonici (quercetina libera si sub forma glicozidata) etc. Compozitia complexa si in special taninul din frunzele de afin confera acestora proprietati astringente, folosindu-se in diaree. Proprietatea de a scadea zaharul din sange se datoreaza mirtilinei, numita si insulina vegetala. Pentru a le spori eficacitatea terapeutica in diabetul zaharat, frunzele de afin se pot asocia cu pastai de fasole si frunze de dud. Datorita arbutinei si, dupa unii autori, si a hidrochinonei frunzele au insusiri bacteriostatice, utilizandu-se ca antiseptic urinar si usor diuretic. In medicina noastra traditionala frunzele, cat si fructele de afin, se recomanda in enterocolite, infectii urinare, uremie, guta si reumatism, diabet. URZICA: Urzica este bogata in clorofila si saruri minerale, indeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu si siliciu; contine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decat in mere), precum si alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu actiune antihemoragica), PP, complexul B si provitamina A (beta-caroten). Preparatele pe baza de Urzica constituie astfel un foarte bun integrator natural in aceste substante. Au proprietati antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (in curatarea sangelui de toxine), de activare a circulatiei sangelui, vasoconstrictoare si fluidizante al sangelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice. Se recomanda deci ca adjuvanti in bronsite, avitaminoze, afectiuni renale, reumatism, guta, diabet, hemoragii. Combinatia calciu si siliciu organic existenta in Urzica incetineste sau chiar reduce rahitismul si osteoporoza. DUD: Frunzele de dud contin taninuri, steroli, flavonoide, acizi organici, beta-caroten, substante minerale. Au efect: hipoglicemiant, astringent, sudorific, depurativ, antibacterian, fiind intrebuintate ca adjuvant in tratamentul diabetului zaharat si al diareei, dar si in raceli si in tratarea ulcerului gastric si duodenal. Frunzele tinere de nuc contin: taninuri complexe, acizi organici (galic, elagic, cafeic, cumaric), un principiu amar (juglandina), o oxinaftochinona (juglona, hidrojuglona), inozitol, tirozina, clorofila, pectine, ulei esential, vitamina C, iod legat organic, saruri minerale. Datorita continutului biochimic foarte diversificat, exista multiple proprietati terapeutice ale acestora: sunt hipoglicemiante, depurative; stomahice, antidiareice, antiseptice intestinal, bac-tericide, antifungice, dezinfectante gastro-intestinale, astringente, vermifuge, antiscorbutice, tonic-amare; usor hipotensive, antialergice, hemostatice; antileucoreice, antiinflamatoare, antisudorifice, dezinfectante renal, antisifilitice; cicatrizante, antimicotice, emoliente, calmante, antieczematoase. NUC: Frunzele de nuc sunt utilizate in diabetul zaharat cu reducerea glicemiei, in hepatita, icter, enterite acute, stimularea digestiei si a functiilor hepatice, hemoragii digestive, candidoze. Au rol in curatirea sangelui, ajuta in infectii renale si genital