Glutenul: cum ne intoxica graul cultivat in prezent

Glutenul: cum ne intoxica graul cultivat in prezent

Detalii Glutenul: cum ne intoxica graul

librex.ro
Vânzător
librex.ro
Pret
27.3 Lei 39 Lei
Categorie (vânzător)
Carti de sanatate
Marca
Philobia

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Glutenul: cum ne intoxica graul - Disponibil la librex.ro

Pe YEO găsești Glutenul: cum ne intoxica graul de la Philobia, în categoria Carti de sanatate.

Indiferent de nevoile tale, Glutenul: cum ne intoxica graul cultivat in prezent din categoria Carti de sanatate îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 27.3 Lei

Caracteristicile produsului Glutenul: cum ne intoxica graul

  • Brand: Philobia
  • Categoria: Carti de sanatate
  • Magazin: librex.ro
  • Ultima actualizare: 22-11-2024 01:37:17

Comandă Glutenul: cum ne intoxica graul Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Glutenul: cum ne intoxica graul de la librex.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
O ancheta jurnalistica ce sintetizeaza numeroase studii stiintifice serioase referitoare la gluten, realizate de specialisti in imunologie, toxicologie si alergologie si din care aflam cum consumul de grau supus modificarilor genetice a condus la o adevarata explozie de cazuri de intoleranta la gluten sau de boli autoimune! Autoritatile sanitare publice, nutritionistii si producatorii de alimente incurajeaza in mod curent consumul de cereale, sustinand ca este benefic pentru sanatate. Ancheta realizata in cartea de fata ne arata insa contrariul: daca eliminam graul din alimentatie, am putea fi mult mai sanatosi. Pentru cresterea randamentului recoltelor, agronomii au modificat foarte mult graul din punct de vedere genetic, dand astfel nastere unor varietati monstruoase ale plantei. Urmarea? Graul cultivat in prezent este mult mai bogat in gluten decat in vremurile stravechi, devenind asadar toxic. O persoana din trei are – fara sa stie – o sensibilitate la aceasta proteina. Niciodata medicii nu si-ar fi imaginat ca graul este responsabil pentru oboseala cronica, pentru probleme de digestie, pentru durerile de cap, artroza, vertij, neuropatii sau dureri musculare. Mai mult, in randul persoanelor cu o predispozitie genetica, glutenul poate declansa boli autoimune: boala celiaca, boala Crohn, scleroza in placi, diabet de tip I, poliartrita reumatoida… Daca medicina nu reuseste sa va vindece problemele de sanatate, atunci poate ca ar fi mai bine sa va intrebati ce anume mancati…

Glutenul: cum ne intoxica graul cultivat in prezent - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Philobia