Beneficii ULTRAMAX COLLAGEN GOLD Nutrition:Restabileste elasticitatea pielii
Imbunatateste hidratarea celulara
Stimuleaza productia de colagen
Are efect antioxidant
Efect protector impotriva stresului oxidativ.
Ingrediente/ 1 plic (6,15 g):Colagen hidrolizat 5g
Extract uscat de Acai (Euterpe oleracea) (25% Polifenoli) – 150 mg
Extract uscat de Rodie (Punica granatum) (40% Acid elagic) – 50 mg
Exudat uscat de Bambus tabashir (Bambusa arundinacea) cu 17,5 mg Siliciu– 25 mg
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu) 10 mg
Extract din radacina de Polygonum (Polygonum cuspidatum) cu 2,5 mg resveratrol– 10 mg
Extract uscat din seminte de Struguri (Vitis vinifiera) (95% polifenoli) 10 mg
Selenit de sodiu (cu 20 mcg Se/36%DZR*) 43 mcg
Aroma: fructe rosii
Regulator de aciditate (acid citric monohidrat)
Coloranti (E162/rosu de sfecla, E163/antocianina)
Maltodextrina
Indulcitor: sucraloza.
Se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se bea imediat.
Contraindicatii:Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de artrita reumatoida si de hipersensibilitate sau alergie la oricare ingrediente..
Directivei 2008/100/EC.
Mod de administrare:Se recomanda 1 pliculet pe zi, intre mese.
Se adauga continutul unui pliculet in 150 ml de apa rece. *DZR – doza zilnica recomandata cf.
Beneficii ULTRAMAX COLLAGEN GOLD Nutrition:Restabileste elasticitatea pielii
Imbunatateste hidratarea celulara
Stimuleaza productia de colagen
Are efect antioxidant
Efect protector impotriva stresului oxidativ.
Ingrediente/ 1 plic (6,15 g):Colagen hidrolizat 5g
Extract uscat de Acai (Euterpe oleracea) (25% Polifenoli) – 150 mg
Extract uscat de Rodie (Punica granatum) (40% Acid elagic) – 50 mg
Exudat uscat de Bambus tabashir (Bambusa arundinacea) cu 17,5 mg Siliciu– 25 mg
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu) 10 mg
Extract din radacina de Polygonum (Polygonum cuspidatum) cu 2,5 mg resveratrol– 10 mg
Extract uscat din seminte de Struguri (Vitis vinifiera) (95% polifenoli) 10 mg
Selenit de sodiu (cu 20 mcg Se/36%DZR*) 43 mcg
Aroma: fructe rosii
Regulator de aciditate (acid citric monohidrat)
Coloranti (E162/rosu de sfecla, E163/antocianina)
Maltodextrina
Indulcitor: sucraloza