Descriere YEO:
Pe YEO găsești Good Gout 6 luni Organic de la , în categoria Mama și Copilul.
Indiferent de nevoile tale, Good Gout 6 luni Organic Puree Complete Dish 190g din categoria Mama și Copilul îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 18.56 Lei
Caracteristicile produsului Good Gout 6 luni Organic
- Brand:
- Categoria: Mama și Copilul
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 05-06-2025 02:07:05
Comandă Good Gout 6 luni Organic Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Good Gout 6 luni Organic de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
BUN GUST Mâncarea întreagă Piure Timp de 6
luni Agricultura ecologică 190 g Morcovi de pui: Inițial de culoare bej, morcovii au apărut pentru prima dată în Afganistan acum 5.000 de ani. Într-o zi, de un ciudat ciudat al naturii, un morcov portocaliu a fost găsit pe un câmp! Pentru că un bărbat a avut grijă să culeagă această sămânță și să o selecteze, astăzi morcovul este îmbrăcat în portocaliu. Are o aromă delicată, ușor dulce, care este un deliciu pentru copii... și adulți, dacă este gătit corect! Cartofi dulci soți cu carne de porc: Cartoful dulce este o plantă rezistentă ale cărei tulpini pot atinge 10 picioare înălțime! Originar din America de Sud, este cultivat pe scară largă în regiunile tropicale ca aliment de bază. Este cultivat în Franța din 1750. Mult mai delicat decat cartoful, de care nu are legatura, aroma sa dulce si delicata ii va multumi cu siguranta pe cei mici! Păstârnac, spanac și somon: atât de britanic*! Păstârnacul este unul dintre produsele preferate ale englezilor! Văr apropiat al morcovului, era foarte popular în Evul Mediu, dar a fost neglijat timp de câteva decenii... Acum a revenit în lumina reflectoarelor în bucătăriile noastre, datorită aromei sale originale și a frumoasei sale culori crem. Quinoa Ratatouille: plantă sacră pentru incași, care o numeau „mama tuturor cerealelor”, quinoa este cultivată de peste 6.000 de ani pe platourile Anzilor din America de Sud. Legenda spune că împăratul incas a semănat primele semințe cu o unealtă de aur. Redescoperit recent, acum este considerată o cereală foarte nutritivă și foarte ușor de digerat. Dovleac butternut: originar din America de Sud și introdus în Europa în urma călătoriilor lui Cristofor Columb, dovleacul butternut sau doubleeurre este una dintre cele mai cultivate cinci specii de dovleac sau cucurbitacee. Datorită cărnii sale tare, poate fi gătit într-o mare varietate de moduri. Este, de asemenea, renumit pentru aroma sa delicios de unt și apreciat în special pentru textura moale și topitoare! Dar rața de fermă: un adevărat cult al americanilor și al amerindienilor dinaintea lor, porumbului a durat mult să se stabilească în Bătrânul Continent. Dintre cele mai consumate trei cereale din lume, împreună cu orezul și grâul, este singura care este produsă în principal pentru consumul animal. Ceea ce este puțin cam mult dacă te gândești că această plantă, cu boabele galbene frumoase, are o aromă dulce foarte apreciată de adulți și copii. Fondue Poireaux Pommes de Terre Cabillaud: în Țara Galilor prazul și-a pus amprenta pentru prima dată. Folosită ca semn de recunoaștere de către galezi, care și-au pus-o pe pălărie în timpul luptei împotriva sașilor, ia ajutat să obțină o victorie decisivă, devenind emblema țării. Uitat de ceva vreme, aroma sa subtilă și parfumată a readus-o în lumea culinară! Petit Pois Veau: Pe lângă Waterloo și pulpele de broaște, rivalitățile franco-engleze includ bucătăria de mazăre. În timp ce mazărea franceză este aromată cu unt și ceapă mică, omologul său englez preferă adăugarea unui vârf de mentă. Și chiar dacă cu această rețetă am decis să favorizăm Anglia, departe de noi să reaprindem un război al gustului care durează de 100 de ani alături de prietenii noștri de peste Canal! Anghinare, pastarnac, paste parmezan: „Avand inima de anghinare” se spune despre cei care se indragostesc usor. Inima este partea inferioară a anghinării din care se desprind multe frunze. Știați, de fapt, că atunci când anghinarea se dezvoltă, în vârful ei se formează o floare de culoare de la albastru la violet? O adevărată artă! Fasole verde: Cristofor Columb a adus fasolea înapoi din America de Sud. Odata consumata doar pentru fasole uscata, abia mai tarziu, datorita italienilor, a fost mancata cu pastaia! În Franța, în timpul căsătoriei lui Catherine de Médicis cu regele Henric al II-lea, în secolul al XVI-lea, a fost introdusă fasolea! Cu ar