Descriere - Ghee este un ingredient tipic din bucataria Ayurvedica.
- Untul clarifiat sau ghee-ul este o Grasime rafinata preparata din grasimea naturala (unt, smantana) obtinuta din orice tip de lapte.
- Aceasta este supusa procesarii termice in timpul careia sunt indepartate apa si o parte din nutrientii nocivi sanatatii, obtinandu-se o Grasime pura, mult mai sanatoasa pentru organism decat cea initiala.
- Ghee poate fi incalzit la temperature inalte, de aceea este ideal pentru prajit, copt si gatit, conferind mancarii o aroma fina de unt.
- In bucataria ayurvedica acest produs este indispensabil, iar condimentele se calesc in Ghee pentru a obtine o aroma intensa.
Proprietati - Untul este incalzit usor, iar apa din unt se evapora in urma procesului de fierbere usoara.
- Inainte de a fi turnat in borcane, Ghee este strecurat cu ajutorul unui filtru special.
- Ghee nu necesita sa fie tinut la frigider si nu are nevoie de conditii deosebite de pastrare.
- La prepararea lui, apa este complet eliminata, prin urmare, in el nu se pot dezvolta nici un fel de germeni microbieni sau fungici.
- In functie de temperatura ambientala, va fi mai moale, chiar fluid vara, iar daca este frig se solidifica, dar pastrandu-si consistenta cremoasa caracteristica.
Continut - Un borcan contine 250g Grasime din unt -Allgau Ghee, produs certificat ecologic.
- ngrediente: UNT ghee.
Utilizare - Nu trebuie pastrat la frigider.
- Se va feri de lumina si caldura.
- Consistenta este data de temperatura.
.
Provine din agricultura ecologica.
-Declara?ia nutri?ionala pentru 100g: valoare energetica: 3667 kJ/892 kcal; grasimi: 99g din care acizi gra?i satura?i: 65g; glucide: <0.5g din care zaharuri: <0.5g; proteine: <0.5g; sare: <0.01g.
Descriere - Ghee este un ingredient tipic din bucataria Ayurvedica.
- Untul clarifiat sau ghee-ul este o Grasime rafinata preparata din grasimea naturala (unt, smantana) obtinuta din orice tip de lapte.
- Aceasta este supusa procesarii termice in timpul careia sunt indepartate apa si o parte din nutrientii nocivi sanatatii, obtinandu-se o Grasime pura, mult mai sanatoasa pentru organism decat cea initiala.
- Ghee poate fi incalzit la temperature inalte, de aceea este ideal pentru prajit, copt si gatit, conferind mancarii o aroma fina de unt.
- In bucataria ayurvedica acest produs este indispensabil, iar condimentele se calesc in Ghee pentru a obtine o aroma intensa.
Proprietati - Untul este incalzit usor, iar apa din unt se evapora in urma procesului de fierbere usoara.
- Inainte de a fi turnat in borcane, Ghee este strecurat cu ajutorul unui filtru special.
- Ghee nu necesita sa fie tinut la frigider si nu are nevoie de conditii deosebite de pastrare.
- La prepararea lui, apa este complet eliminata, prin urmare, in el nu se pot dezvolta nici un fel de germeni microbieni sau fungici.
- In functie de temperatura ambientala, va fi mai moale, chiar fluid vara, iar daca este frig se solidifica, dar pastrandu-si consistenta cremoasa caracteristica.
Continut - Un borcan contine 250g Grasime din unt -Allgau Ghee, produs certificat ecologic.
- ngrediente: UNT ghee