Pe langa impresia generala de robustete la utilizarea indelungata si de stabilitate (constructive solida, cu roti, dar si cu picioare de sustinere), gratarul se impune prin caracterul sau multifunctional si prin complexitatea functiilor de preparare a alimentelor: va ofera posibilitatea de afumare, dar si de preparare a alimentelor pe gratar, prin gatire lenta, frigere, coacere, cu rezultate optime de gatire, dat fiind intervalul larg de temperatura pe care il acopera (intre 65 si 290 de grade Celsius) si distributia uniforma a caldurii in interiorul grillului.
Specificatii: Multifunctionalitate: afumare, frigere, coacere a alimentelor Robustete si stabilitate Manevrabilitate cu usurinta: roti si maner mare si solid Distributia uniforma a caldurii Interval generos de temperature: de la 65 la 290 de grade Celsius Termometru digital, cu LED si sensor de temperature Alimentare automata cu peleți Suprafata de gatire: 66 cm lungime x 49 cm latime Raft de incalzire: 66 cm lungime x 18 cm latime Greutate: 55 de kilograme Dimensiuni: 120 cm lungime x 55 cm latime x 130 cm inaltime.
Caracterul practic este dat si de echiparile de baza ale gratarului: termmometru digital cu LED si sensor de temperature, alimentarea automata cu peleți, pentru a Evita astfel fluctuatiie mari de temperatura in cursul procesului de gatire, suprafata de gatire de dimensiuni generoasa, completata cu un raft de incalzire a alimentelor, cos de evacuare detasabil.
Raportul optim pret/performanta si mobilitatea sporita (datorita rotilor si manerului generos) si manevrabilitatea sa cu usurinta, in ciuda aparentei de masivitate, pot reprezenta alte criterii esentiale in achizitionarea produsului.
Pe langa impresia generala de robustete la utilizarea indelungata si de stabilitate (constructive solida, cu roti, dar si cu picioare de sustinere), gratarul se impune prin caracterul sau multifunctional si prin complexitatea functiilor de preparare a alimentelor: va ofera posibilitatea de afumare, dar si de preparare a alimentelor pe gratar, prin gatire lenta, frigere, coacere, cu rezultate optime de gatire, dat fiind intervalul larg de temperatura pe care il acopera (intre 65 si 290 de grade Celsius) si distributia uniforma a caldurii in interiorul grillului