GREEN SUGAR GELIFIANT se dizolva in 200ml apa, intr-un vas de inox, la foc moderat, amestecand continuu.
Dupa racire, se depoziteaza in mediu uscat, la temperatura de maxim 25 grade Celsius.
Cantitate recomandata pentru 2kg de fructe: 340GR GREEN SUGAR Gelifiant.
A se consuma de preferinta in maxim 10 zile dupa desigilare..
Se toarna in borcane curate, se sigileaza si sterilizeaza.
Se fierbe amestecul timp de 10 minute.
Fructele spalate, curatate, taiate la dimensiunea dorita, se adauga peste siropul obtinut, impreuna cu o lingura de zeama de lamaie. 100% natural!Valoare energetica: 21,5kcal/100gr.
Mod de utilizare:GREEN SUGAR GELIFIANT se dizolva in 200 ml apa, intr-un vas de inox, la foc moderat, amestecand continuu.
De asemenea, poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii, precum si introdus in alimentatia copiilor cu varsta de peste doi ani.
Ingrediente:GREEN SUGAR (extract Stevia Rebaudiana max 2%, eritritol), Agar.
Fara materii prime modificate genetic.
Conservarea si depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeasi metoda ca in cazul preparatelor traditionale.
Este recomandat in dietele de slabire si poate fi folosit de catre persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, in cadrul unei alimentatii echilibrate.
Consumul de Agar-agar este recomandat si pentru controlul nivelului de colesterol din sange, prin prevenirea asimilarii grasimilor.
Recomandari:GREEN SUGAR GELIFIANT cu agar-agar este recomandat in prepararea dulceturilor, gemurilor, marmeladelor din fructe.
Acum se pot prepara cu foarte mare usurinta in propria bucatarie, din toate fructele preferate, cu noul GREEN SUGAR GELIFIANT cu Agar-Agar, 100% natural.
Agar-Agar-ul este un produs obtinut din alge (fierte, apoi racite, purificate, apoi uscate), este inodor si incolor si contine calciu, iod, fosfor si fier.
Acesta absoarbe glucoza si previne stocarea in organism a grasimilor sau a zaharului in exces.
Cantitate recomandata pentru 2kg de fructe: 340GR GREEN SUGAR Gelifiant.
Dulceturi, gemuri si marmelade fara zahar.
Dupa recire se depoziteaza in mediu uscat la temperatura de maxim 25 grade Celsius.
A se consuma de preferinta in maxim 10 zile dupa desigilare.
Se toarna in borcane curate, se sigileaza si sterilizeaza.
Se fierbe amestecul timp de 10 minute.
Fructele spalate, curatate, taiate la dimensiunea dorita se adauga peste siropul obtinut, impreuna cu o lingura de zeama de lamaie.
GREEN SUGAR GELIFIANT se dizolva in 200ml apa, intr-un vas de inox, la foc moderat, amestecand continuu