Gris de mei bio fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia.
Meiul este bogat in complexul vitaminic B, magneziu, fier, potasiu, fosfor si este o sursa buna de fibre si proteine.
Grisul de mei bio permite realizarea de deserturi sau pot fi incorporate in prepararea de paine fara gluten..
Meiul nu contine gluten, motiv pentru care poate fi consumat fara grija de persoanele cu intoleranta la Gluten sau la alte cereale care provoaca alergii.
Ingredient: mei 100% - ingredient din agricultura ecologica.
Grisul bio de mei se poate utiliza la prepararea de terci (pentru a da o consistenta mai groasa, fierbeti 1 volum de Gris la 2 volume de lichid timp de 5 minute), simplu sau mixt impreuna cu piureuri de legume.
Gris de mei bio fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia.
Meiul este bogat in complexul vitaminic B, magneziu, fier, potasiu, fosfor si este o sursa buna de fibre si proteine