O bere artizanala din studiorile de bere craft din Pipera - Compil.
Cantitate 330 ml.. 6.5% Noi o recomandam a fi servita la 8-10° C.
Hamei folosit la fierbere si whirlpool : Sabro, Azacca, Ekuanot Hamei folosit la Dry Hop : Sabro, Azacca, Ekuanot Alc.
Efectul se va pierde cu timpul, berea fiind maturata in ultima saptamana din martie.
Uleiurile din tonele de hamei folosite produc o explozie de gust la contactul cu limba.
Paleta de gust este completata de note de papaya, caise verzi, cocos.
Un gust unic si complex de citrice si fructe tropicale: predomina grapefruit, pomelo, sweetie, coaja de portocala, ananansul, fructul pasiunii si piersica.
Cu ocazia implinirii a 6 ani, Ground Zero ne incanta cu o noua bere, un DDH NEIPA, hazy as f*ck, plin de hamei.
O bere artizanala din studiorile de bere craft din Pipera - Compil