Regiunea Antigua din Guatemala este situata intre doi vulcani, ceea ce face ca solul din regiune sa fie perfect pentru cultivarea unor arbori de cafea din care se produce un sortiment exceptional.
Cel mai bine merge cu mere proaspete, caramel, briose cu miere si stafide, asa ca iti recomandam cafeaua Guatemala Antigua Estate la desert, dupa un pranz copios..
Acest sortiment de cafea provine de la Finca El Guardia, ferma situata la cea mai inalta altitudine din Antigua, Guatemala.
In aroma sa vei regasi note elegante si echilibrate de ciocolata si de condimente ce se folosesc in patiserie, in special de scortisoara.
Fiecare ceasca de cafea Guatemala Antigua Estate te intampina cu o corpolenta bogata si gust dulce.
Padurea tropicala din apropiere produce suficienta umiditate, care se adauga conditiilor geografice ce determina caracteristici unice sortimentului de cafea produs in regiune.
Recoltarea se face de doua ori pe an, in ianuarie si martie.
Regiunea Antigua din Guatemala este situata intre doi vulcani, ceea ce face ca solul din regiune sa fie perfect pentru cultivarea unor arbori de cafea din care se produce un sortiment exceptional