Este un sortiment de cafea provenit din plantatii din Guatemala unde micii fermieri au o experienta indelungata, ei cultivand cafea inca din anul 1850.
Prajire Usoara Cofeina Ridicata Aciditate medie Recomandari de preparare Ibric Espressor Filtru Cafetiera Moka French Press Valori nutritionale Per 100g Energie (kj/kcal) Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Recomandari de servire: Poate fi consumata ca atare sau in combinatie cu lapte, frisca sau spuma de lapte pentru varianta mai cremoasa. 7gr).
Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea, folositi minim 2 lingurite de cafea macinata (aprox.
Ingrediente: cafea 100% Arabica de origine Guatemala.
Guatemala Maragogype are o aciditate echilibrata, fiind ideal de savurat in special dimineata.
Predomina notele florale si de citrice, iar retrogustul prezinta note de coacaze negre.
Maragogype este denumirea tipului de arbori de cafea ce se cultiva in aceasta zona, inseamnand "boabe elefant", care se remarca prin dimensiunea acestora si prin faptul ca au in mod natural un nivel de cofeina ceva mai redus.
In prezent, regiunea cunoaste o rasunatoare evolutie din punct de vedere economic, cafeaua provenita din Guatemala fiind din ce in ce mai indragita de catre cunoscatorii de cafea din intreaga lume.
Este un sortiment de cafea provenit din plantatii din Guatemala unde micii fermieri au o experienta indelungata, ei cultivand cafea inca din anul 1850