Guma de Guar fara, gluten, 60g, eco-bio - Ma vie sans gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Certificare: FR-BIO-01 Caracteristici: produs bio, produs fara gluten Guma de Guar fara, gluten, 60g, eco-bio - Ma vie sans gluten Alege acum Guma de Guar fara, gluten, 60g, eco-bio - Ma vie sans gluten si bucura-te de beneficii!.
Gramaj: 60g Origine: Agricultura India.
Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita).
Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten.
Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping.
Produs garantat fara gluten Ingrediente: Guma de Guar ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: Folosita la rece Guma de Guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire.
Agent de ingrosare folosit la rece si la cald.
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Guma de Guar fara, gluten, 60g, eco-bio - Ma vie sans gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten