Chifle coapte Nutri Free, fara Gluten pentru consum direct, pentru prepararea unui hamburger.
Poate contine urme de lupin, mustar si soia.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: Italia..
Absența glutenului este doar un punct de plecare, o cerință de bază pe care se poate construi o alimentație echilibrată, satisfăcătoare din toate punctele de vedere: gust, calitatea ingredientelor și echilibrul nutrițional.
Fără gluten.
Fără grau.
Fără lactoză.
Este potrivit și pentru vegetarieni.
Ambalat într-o atmosferă protectoare.
Utilizare: Este o baza ideala pentru un hamburger, este si mai gustoasa daca il gatesti la cuptor sau in tigaie.
Ingrediente: apa, faina de orez, amidon de porumb, margarina vegetala (palmier, nuca de cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de miez de palmier, apa, emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi, regulator de aciditate: acid citric), zahar, umectant: sirop de sorbitol; psyllium, proteină din cartofi, sirop de glucoză-fructoză, amidon de orez, drojdie, emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași, sare, agent de îngroșare: gumă guar și xantan; agenți de creștere: difosfat de sodiu, carbonat de sodiu, amidon de porumb; aromă.
Valoarea nutritivă în 100g de produs:Energie: 1006Kj / 239KcalProteine: 4,0 gCarbohidrați: 39,0 g (din care zahăr: 6,1 g)Grăsimi: 6,2 g (din care saturate: 3,4 g)Fibre: 4,8 gSare: 1,2 gAportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)Alergeni: drojdie.
Specialistul pentru nutriție fără Gluten dezvoltă și construiește în mod constant un nou model de dietă fără Gluten zi de zi.
Hrană dietetică destinată și unei alimentații speciale pentru persoanele cu intoleranță la gluten, realizată din ingrediente fără Gluten și fără grâu.
Compania italiană Nutri Free oferă o gamă largă de produse fără gluten.
Chifle coapte Nutri Free, fara Gluten pentru consum direct, pentru prepararea unui hamburger