HAMMER MÜHLE – Paine integrala bio, feliata, 400 gr fără gluten / fără lactoză / bioSortimentul de produse ecologice de la Hammermühle se bazează pe o experiență de mai mulți zeci de ani, pe capacitatea forței de muncă calificate și pe calitatea asumată conștient pentru om și pentru mediul înconjurător.
Producător: Hammermühle GmbH, Germania..
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință până la data imprimată pe cutie.
Se va consuma în interval de trei zile de la deschidere.
Fibre naturale: 6,1 gr Proteine: 8,1 gr Sare: 1,7 gr Produs în GermaniaPoate conține urme de nuci, proteină din lapte, ouă, lupin, soia și susan.
Sugestie de preparare: gustul cel mai bun se obține dacă se prăjește proaspăt înainte de consum.
Greutate totală: 400 grA se păstra la loc întunecat și rece.
Valori nutritionale:per 100 g Energie: 1114 kj / 265 kcal Grăsimi: 7,8 gr, din care acizi grași saturați: 1,6 gr Carbohidrați: 37,6 gr, din care zaharuri 7,8 gr. * din culturi certificate ecologic.
Experimentați savurarea conștientă!Ingrediente: făină integrală de orez*, aluat integral* (făină integrală de orez*, apă), apă, semințe de in*, sirop de glucoză* (din porumb*), susan*, făină de soia*, drojdie*, agent de acidifiere: acid citric, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, agent de îngroșare: guma de guar*, semințe de floarea soarelui*, sare de mare, sirop de zahăr caramel*, mirodenii* (coriandru*, chimen*, fenicul*, anason*).
Nu facem nici un compromis la gustul pâinii fără gluten.
HAMMER MÜHLE – Paine integrala bio, feliata, 400 gr fără gluten / fără lactoză / bioSortimentul de produse ecologice de la Hammermühle se bazează pe o experiență de mai mulți zeci de ani, pe capacitatea forței de muncă calificate și pe calitatea asumată conștient pentru om și pentru mediul înconjurător