Descrierea principală a produsului Palmierul Acai (Euterpe oleracea) crește în regiunile tropicale din America Centrală și de Sud.
Ingrediente: pulbere BIO din fructe de acai.
Nu încălziți băutura! Pudra este potrivită și pentru prepararea deserturilor.
Se amestecă pulberea în suc.
Utilizare: 1 linguriță pe zi.
Pudra de fructe se caracterizează printr-un gust delicat, ușor amar, de ciocolată, cu note de fructe tropicale proaspete.
Liofilizarea sau liofilizarea este o modalitate excelentă de a păstra proprietățile nutritive și capacitatea antioxidantă.
Pe scara ORAC (o scară concepută pentru a măsura capacitatea antioxidantă a alimentelor), Acai are una dintre cele mai mari valori.
Fructele sale sunt o sursă bogată de nutrienți, conțin o cantitate mare de fibre, iar cu ponderea lor de antociani, se numără printre cei mai puternici antioxidanți naturali.
Descrierea principală a produsului Palmierul Acai (Euterpe oleracea) crește în regiunile tropicale din America Centrală și de Sud