Cumpara de la pfarma.ro

HELIDES 20 mg x 28 CAPS. GASTROREZ. 20mg ZENTIVA K.S. - Zentiva


HELIDES 20 mg x 28 CAPS. GASTROREZ. 20mg ZENTIVA K.S.
12.14 Lei

Disponibil

(24-06-2024)
Cumpara de la pfarma.ro

Produs vandut de pfarma.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara helides 20 mg zentiva de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru helides 20 mg zentiva

Ce gasiti in acest prospect:1.
Ca urmare, daca oricare dintre cele enumerate in continuare se produc inainte sa incepeti sa luati HELIDES sau in timpul tratamentului, trebuie sa discutati imediat cu medicul dumneavoastra:- pierdeti in greutate mult, fara vreun motiv anume si aveti dificultati la inghitire;- aveti dureri la nivelul stomacului sau indigestie;- incepeti sa varsati alimentele consumate sau sange;- eliminati materii fecale de culoare neagra (cu sange) sau aveti diaree.
Daca vi s-a prescris HELIDES „la nevoie”, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra daca simptomele sunt persistente sau se modifica.
HELIDES impreuna cu alte medicamenteSpuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente deoarece HELIDES poate influenta modul in care unele medicamente actioneaza si unele medicamente pot avea efecte asupra Helides.
Nu luati HELIDES daca luati un medicament care contine nelfinavir (utilizat pentru tratamentul infectiei cu HIV).
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati oricare dintre urmatoarelemedicamente:- atazanavir (utilizat pentru tratamentul infectiei cu HIV);- ketoconazol, itraconazol sau voriconazol (utilizate in tratamentul infectiilor determinate de ciuperci);- citalopram, imipramina sau clomipramina (utilizate in tratamentul depresiei);- diazepam (utilizat pentru trata.
Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti osteoporoza sau daca luati corticosteroizi (care pot creste riscul de osteoporoza).
HELIDES poate masca simptomele altor boli.
Inainte de a lua Helides, trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Atentionari si precautiiInainte sa luati Helides, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca:- aveti o afectiune severa a ficatului;- aveti o afectiune severa a rinichilor.
Daca luati un inhibitor al pompei de protoni cum este Helides, mai ales pe o perioada de mai mult de un an, poate creste usor riscul de fracturi la nivelul soldului, incheieturii mainii sau coloanei vertebrale.
Nu luati HELIDES daca oricare dintre situatiile descrise mai sus este valabila in cazul dumneavoastra.
Ce trebuie sa stiti inainte sa luati HelidesNu luati Helides- daca sunteti alergic la esomeprazol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestuimedicament (enumerate la punctul 6).- daca sunteti alergic la alti inhibitori ai pompei de protoni.- daca luati medicamente care contin nelfinavir (utilizat in tratamentul infectiilor cu HIV).
HELIDES poate fi utilizat, de asemenea, pentru a impiedica aparitia ulcerelor care pot sa apara daca luati AINS.
Producerea in exces de acid gastric, determinata de o tumora de la nivelul pancreasului (sindrom Zollinger-Ellison).
Tratamentul de lunga durata, dupa prevenirea resangerarilor ulcerelor gastroduodenale prin administrare intravenoasa de esomeprazol.2.
Daca aveti aceasta afectiune, medicul dumneavoastra va poate prescrie acest medicament in asociere cu anumite antibiotice pentru a trata infectia si a permite ulcerului sa se vindece.
Ulcerele de la nivelul stomacului produse de medicamente numite AINS (antiinflamatoare nesteroidiene).
Aceasta afectiune apare cand acidul din stomacpatrunde in esofag (tubul care uneste gatul cu stomacul) determinand durere, inflamatie si arsuri in capul pieptului.
Ulcerele de la nivelul stomacului sau partii superioare a intestinului (duoden) care sunt infectate cu bacteria numita ""Helicobacter pylori"".
Aceste medicamente actioneaza prin reducerea cantitatii de acid pe care o produce stomacul dumneavoastra.
HELIDES este utilizat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni:Boala de reflux gastroesofagian (BRGE).
Ce este HELIDES si pentru ce se utilizeazaHELIDES contine o substanta activa numita esomeprazol, care apartine unei clase de medicamente numita „inhibitori ai pompei de protoni”.
Continutul ambalajului si alte informatii1.
Cum se pastreaza Helides6.
Reactii adverse posibile5.
Cum sa luati Helides4.
Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Helides3.
Ce este HELIDES si pentru ce se utilizeaza2.
Ce gasiti in acest prospect:1


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse