Ceaiul din flori de Hibiscus ofera o infuzie parfumata cu numeroase beneficii asupra starii noastre de bine.
Dozaj portie 2-2.5 grame Temperatura apa 100°C Timp de preparare 8-10 minute Valori nutritionale Per 100g Nivel teina Energie (kj/kcal) 18/4 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0.03g.
Merge cu: deserturi usoare, salate de fructe Recomandari de servire: Pentru a imbogati si mai mult gustul adauga o felie de lamaie sau de portocala Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 8-10 minute.
Produs in UE.
Tara de provenienta a ingredientului principal: Nigeria.
Iar oricand ai nevoie de o bautura naturala cu care sa te hidratezi, ceaiul de hibiscus, cald sau rece, este alegerea ideala! Ingrediente: flori de hibiscus.
Incearca-l si tu, cald in sezonul rece, sau cu gheata in timpul anotimpului cald.
Ceaiul de Hibiscus este racoritor, fiind consumat chiar si de faraonii din antichitate pentru a se racori.
Ofera o senzatie de satietate, ceea ce il transforma intr-un aliat pe care te poti baza daca tii o cura de slabire.
Acest ceai poate avea si efecte benefice asupra digestiei.
Florile de Hibiscus pot avea efecte diuretice, dezinfectante si antiinflamatoare.
Ceaiul din flori de Hibiscus ofera o infuzie parfumata cu numeroase beneficii asupra starii noastre de bine