Aţi sesizat nu doar o dată că animalul dumneavoastră de companie se scarpină frecvent? V-aţi gândit că există posibilitatea ca acesta să aibă purici? De altfel, este şi cea mai plauzibilă variant din toate cele posibile, mai ales că unele animale de companie sunt mai sensibile ca altele şi pot avea reacţii alergice mai severe. În funcţie de infestarea cu pureci, se aplică de minim 3 ori în perioadele în care purecii sunt foarte activi..
Se repetă operaţiunea o dată pe săptămână.
Conţinutul unui plic este suficient pentru 2 utilizări, în cazul animalelor de talie mijlocie.
Apoi, cu o cârpă umedă se şterge pe deasupra blana animalului, fără a se freca. ) prin mişcări ample pentru a se distribui uniform produsul.
Produsul se toarnă în palmă şi se freacă blana animalului ( câine pisică, etc. În general conţinutul unui plic este suficient pentru 2 utilizări.
După aplicare, cu o cârpă umedă trebuie să ştergeţi blana animalului dumneavoastră de compania, însă fără să frecaţi, pentru a nu îndepărta pulberea.
Pulberea se toarnă în palmă şi se aplică pe blana animalului dumneavoastră de companie prin mişcări circulare pentru o distribuire uniformă, insistându-se în special în zonele cu probleme.
Să vedem cum se foloseşte acest produs.
De asemenea, trebuie să menţionăm că este un produs 100% natural, astfel încât nu afectează sub nicio formă sănătatea animalelor dumneavoastră de companie.
Produsul şi-a dovedit eficientă întrucât moartea puricilor a fost sesizată într-un interval de timp de maxim 72 de ore.
Se pare că specialiştii au identificat o nouă soluţie împotriva puricilor şi anume Homevo purici, o pulbere alcătuită din organisme unicelulare, care reuşesc a distrugă la cel mai înalt nivel puricii încă dintr-un stadiu incipient. În cazul acestor tipuri de insecticide se recomandă aplicarea în orice zonă în care credeţi că există posibilitatea să fie ascunşi puricii.
Aparent cele mai recomandate insecticide pentru a combate puricii sunt cele concentrate, întrucât oferă certitudinea că insecta care va intra în contact cu suprafaţa tratată va muri într-un timp relativ scurt.
Următorul pas este aplicarea unor insecticide. În primul rând înainte de a realiza procesul dezinsecţiei împotriva puricilor, cel mai important pas este să curăţaţi foarte bine zona, cu alte cuvinte să eliminate focarele de infecţie existente în locul respectiv.
Aşadar, dacă încă n-aţi reuşiţi să preveniţi infestarea puricilor, sau să scăpaţi de cei existenţi, vă propunem câteva soluţii.
Că tot vorbim despre tratamente, unul din cele mai uşoare tratamente sunt suplimentele nutriţionale, care previn apariţia infestării cu purici, însă până la ora actuală eficienta acestora nu a fost dovedită în totalitate.
Dacă se găsesc purici, medicul veterinar va stabili care este tratamentul necesar, pe lângă clasicul tratament cunoscut de mulţi ani, respectiv cel al pieptănului cu dinţi rari.
Tocmai de aceea este recomandabil să vă adresaţi medicului veterinar pentru un medicament corect şi adecvat care poate trata problema în cel mai scurt timp posibil şi cât mai eficient.
Aţi sesizat nu doar o dată că animalul dumneavoastră de companie se scarpină frecvent? V-aţi gândit că există posibilitatea ca acesta să aibă purici? De altfel, este şi cea mai plauzibilă variant din toate cele posibile, mai ales că unele animale de companie sunt mai sensibile ca altele şi pot avea reacţii alergice mai severe