Cafeaua provenita din regiunea Monte Cristo, Honduras, este o cafea cu totul speciala.
Prajire Mediu Cofeina Ridicata Aciditate medie Recomandari de preparare Ibric Espressor Filtru Cafetiera Moka French Press Valori nutritionale Per 100g Energie (kj/kcal) Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Recomandari de servire: Poate fi consumata ca atare sau in combinatie cu lapte, frisca sau spuma de lapte pentru varianta mai cremoasa. 7gr).
Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea, folositi minim 2 lingurite de cafea macinata (aprox.
Ingrediente: cafea 100% Arabica de origine Honduras.
Printre caracteristicile sale se numara gustul fin, aciditatea crescuta si aroma in care se regasesc note de piersica.
Cultivata la 1200 m altitudine, din arbori crescuti la umbra, culeasa si spalata manual, ofera un adevarat spectacol al simturilor in fiecare ceasca.
Cafeaua provenita din regiunea Monte Cristo, Honduras, este o cafea cu totul speciala