Horinca de Pere Superioara, Extramaturata 700ML Descriere: Pere, 700ml.
Cantitate: 700 ml.
Perechi alimentare: Carne la grătar, carne de porc cu muștar, paste parmezan și ardei negru (Cacio e Pepe) sau gnocchi crocanți cu unt brun și salvie.
Horinca noastră de Maramureș este obținută prin selecționarea celor mai bune loturi, asamblată, finisată și îmbuteliată manual în editii limitate printr-o tehnică unică de filtrare, ca să-i păstram taninurile, culoarea și aromele ce-i conferă un gust complex, lung și o savoare blândă.
Horinca faurită din fructe atent selecționate, culese din livezi cu pomicultură biologică și ecologică, fermentate lent și fără zahar adăugat și dublu distilată cu măiestrie în cazane tradiționale din cupru cu foc direct.
Loturi mici.
Ediție limitată.
Desăvârșită cu pasiune, manual, printr-un procedeu artizanal, atent, distinct si diferențiat.
Culoarea și textura este exclusiv de la maturarea în butoaie de stejar RO si FR. 40% - Maturare 4 ani Horincă artizanală superioară, dublu distilată din Pere cu maturare timp de minim 4 ani în butoaie de stejar frantuzesti, folosite la înobilarea vinului roșu premium, curatate și rearse apoi printr-o metoda inovativa proprie.
Vol.
Alc.
Horinca de Pere Superioara, Extramaturata 700ML Descriere: Pere, 700ml