Hotspot Ethiopia Sidamo este cafea boabe proaspat prajita, are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun intre corp, aciditate, cu note de cacao, flori de cafea si caise.
Este fructata cu note de cacao, flori de cafea si caise.
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii..
Iar la sfarsit sunt lasate sa se usuce.
Aceasta cafea este un mix de multe varietati specifice Ethiopiei.
Cafeaua are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun intre corp, aciditate.
Se decorticheaza imediat cum ajung la cooperativa, dupa care urmeaza procesul de fermentare umeda.
Ciresele sunt culese manual.
Este cultivata la atitudini cuprinse intre 1700-2000m.
Cafele din regiunea Sidamo sunt cunoscute pentru cafelele spalate ce ofera o claritate exceptionala, aciditate de citrice si arome de flori.
Exista circa 50 de cooperative in aceasta regiune si pot produce in jur de 2000 de tone de cafea.
Aceasta se regaseste si in regiunea Harrar inca din antichitate, fie din padurile din Kaffa sau din regiunile invecinate.
Ethiopia produce unele dintre cele mai unice si fascinante cafele din lume.
In padurile regiunii Kaffa s-a nascut in mod spontan in planta de cafea ARABICA.
Ethiopia este locul de nastere al cafelei.
Hotspot Ethiopia Sidamo este cafea boabe proaspat prajita, are un parfum fructat, cu note florale, are un echilibru foarte bun intre corp, aciditate, cu note de cacao, flori de cafea si caise