Hrisca maro 200g - Sanovita Hrisca maro, prajita.
Hrisca maro 200g - Sanovita Alege acum Hrisca maro 200g - Sanovita si bucura-te de beneficii!.
In acest fel ele isi vor mari de 4 ori volumul si vor avea nevoie de doar 20-30 de minute pentru prepararea ulterioara.
Este recomandat ca semintele de Hrisca sa fie inmuiate pentru cateva ore inainte de preparare.
In unele zone Hrisca este mai intai prajita, dand astfel preparatelor o aroma de nuca.
Se gateste asamanator orezului, 1 parte Hrisca la 3 parti apa.
Recomandari: se poate consuma cruda, fiarta sau prajita, simpla sau in amestec cu alte alimente sau sub forma de faina, de asemenea in numeroase combinatii.
Semintele de hrisca: - nu contin gluten, - au amidon (70-80%), - proteine (18%), - minerale (calciu, fier, potasiu, magneziu) - vitamine (B1, B2, B3, B6, E).
Semintele sale sunt nutritive, au gustul usor picant si o forma unica.
Hrisca este o planta erbacee de origine asiatica (gresit considerata a fi o cereala) din familia Polygonaceae, familie din care mai fac parte macrisul, rubarba (reventul) si stevia creata.
Hrisca maro 200g - Sanovita Hrisca maro, prajita