Cumpara de la celsiusonline.ro

Ibric Din Inox, Capacitate De 0.4 L, Maner Ergonomic, Mentine Caldura, Ideal Pentru Ceai Si Cafea, Coada Ebonita, Culoare Argintiu - Zilan


Ibric Din Inox, Capacitate De 0.4 L, Maner Ergonomic, Mentine Caldura, Ideal Pentru Ceai Si Cafea, Coada Ebonita, Culoare Argintiu
122.08 Lei

Disponibil

(11-09-2024)
Cumpara de la celsiusonline.ro

Produs vandut de celsiusonline.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ibric din inox zilan de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ibric din inox zilan

Mod de utilizare Prepararea bauturii se face la foc mic, iar secretul este sa nu o lasi niciodata sa fiarba, ci sa o iei de pe foc chiar inainte ca acest lucru sa se intample.   Specificatii: Capacitate 0.4l Inox Maner Ebonita Mentine ZLN-0650 Caldura mult timp Argintiu.
In plus, daca manerul este din lemn sau alama, nu lasa recipientul foarte mult sub apa, intrucat poate putrezi sau coroda.
De asemenea, evita sa introduci ibricul la masina de spalat si curata ibricul sub jetul de apa cu un burete care nu este prea abraziv.
Indiferent de model ai grija ca in momentul prepararii cafelei, aceasta sa nu dea in foc, deoarece metalul se va arde si el, putandu-se stramba sau topi.
Mentenanta Ibricul de Cafea se ingrijeste usor, in special in cazul celor confectionate din metale moderne, care sunt mai rezistente la uzura.
Ibricele de dimensiuni medii nu necesita mai mult de 350 de grame Pentru a servi trei, patru persoane, iar unul mare, Pentru pana la cinci persoane, va necesita in jur de 400 grame.
Insa, Pentru a avea siguranta ca toate persoanele se vor bucura de ea, este bine sa tii cont ca un recipient mic poate produce pana la doua cafele, iar cantitatea de praf trebuie sa nu depaseasca 280 de grame.
Taria bauturii depinde de cantitatea de apa si cafea.
Marimea Marimea ibricului de Cafea este importanta intrucat dicteaza cantitatea de Cafea care va fi facuta, precum si ce numar de persoane vor putea bea din ea.
De asemenea, ibricul de Cafea are un Maner lung, care sa fereasca utilizatorul de arsuri, iar intr-o parte este prevazut cu un mic canal sau buza de golire care sa ajute la turnarea in cesti.
Forma Ibricele au forme ergonomice, recipientul fiind mai lat la baza, acolo unde are loc fierberea boabelor, iar in sus are un aspect conic, care are rolul de a impiedica varsarea lichidului cu prea mult zat.
Intregul proces ar trebui sa dureze intre 5 si 10 minute, in functie de preferinte.
Momentul in care spuma incepe sa se ridice la suprafata, este important deoarece riscul de a da peste si a face mizerie ori a incepe sa clocoteasca, pierzandu-si gustul, este mare.
De asemenea, cele mai multe pareri despre cele mai bune ibrice sustin ca e indicat ca vasul cu Cafea sa nu fie scapat din priviri din momentul in care cafeaua s-a lasat la fundul ibricului.
Acest proces se poate repeta chiar si de trei ori, pana cand se aduna spuma.
Mod de utilizare Prepararea bauturii se face la foc mic, iar secretul este sa nu o lasi niciodata sa fiarba, ci sa o iei de pe foc chiar inainte ca acest lucru sa se intample


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse