Descriere - Reprezinta un amestec de cateva Ierburi aromate mediteraneene si seminte de fenicul, specific regiunii Provence din sudul Frantei, renumita pentru cultura sa culinara.
- Aceste Ierburi si-au facut aparitia in bucataria europeana inca din anii -70, fiind folosite la prepararea legumelor la cuptor sau a puiului la tava.
- O aroma puternica, ce va fi transmisa preparatelor dumneavoastra, din peste, carne sau legume.
Proprietati - Nu contin nici un adaos de sare, potentiatori de gust si aroma.
- Amestecul de Ierburi se obtine din combinarea plantelor uscate si a semintelor de cimbru de gradina, fenicul, oregano, maghiran, rozmarin, flori de levantica, tarhon si salvie.
Continut - O punga contine 20g de amestec denumit Ierburi de Provence, certificat ecologic.
- Poate contine urme de nuci, susan sau seminte de telina.
Consum - Se adauga pentru aromatizarea diverselor preparate din carne, peste sau legume, dandu-le acestora o savoare speciala.
Savoarea bucatariei Provensale.
.
Descriere - Reprezinta un amestec de cateva Ierburi aromate mediteraneene si seminte de fenicul, specific regiunii Provence din sudul Frantei, renumita pentru cultura sa culinara.
- Aceste Ierburi si-au facut aparitia in bucataria europeana inca din anii -70, fiind folosite la prepararea legumelor la cuptor sau a puiului la tava.
- O aroma puternica, ce va fi transmisa preparatelor dumneavoastra, din peste, carne sau legume.
Proprietati - Nu contin nici un adaos de sare, potentiatori de gust si aroma.
- Amestecul de Ierburi se obtine din combinarea plantelor uscate si a semintelor de cimbru de gradina, fenicul, oregano, maghiran, rozmarin, flori de levantica, tarhon si salvie.
Continut - O punga contine 20g de amestec denumit Ierburi de Provence, certificat ecologic.
- Poate contine urme de nuci, susan sau seminte de telina.
Consum - Se adauga pentru aromatizarea diverselor preparate din carne, peste sau legume, dandu-le acestora o savoare speciala