Descriere YEO:
Pe YEO găsești Illy Iperespresso Monoarabica Ethiopia 21 de la Illy, în categoria Capsule cafea.
Indiferent de nevoile tale, Illy Iperespresso Monoarabica Ethiopia 21 capsule din categoria Capsule cafea îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 52.89 Lei
Caracteristicile produsului Illy Iperespresso Monoarabica Ethiopia 21
- Brand: Illy
- Categoria: Capsule cafea
- Magazin: kfea.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Illy Iperespresso Monoarabica Ethiopia 21 Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Illy Iperespresso Monoarabica Ethiopia 21 de la kfea.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Capsulele
Illy Monoarabica Ethiopia sunt compatibile cu aparatele
Iperespresso si va vor ajuta sa preparati in fiecare zi un espresso delicios. Etiopia este tara de origine si de legenda a cafelei. De aici se spune ca au plecat spre intreaga lume boabele magice din care se prepara cafeaua. Cafeaua de origine Etiopiana este considerata o cafea gourmet cu o aroma si o savoare deosebite.Cafeaua este culeasa manual cu mare atentie. Acest amestec are o aroma delicata si fina cu un parfum unic si note florarle de iasomie dar si note de fructe citrice. Capsulele illy iperespresso contin aproximativ 7 grame de cafea 100% Arabica perfect prajita macinata si presata. Aceste
capsule sunt valabile intr-o varianta de prajire mai ridicat ce permite obtinerea unui gust dulce-amarui echilibrat placut si nuantat. Elementul de baza al metodei
Iperespresso este capsula patentata de iperChamber™ care permite extragerea cafelei illy in doua etape. In prima etapa de hiperinfuzie apa fierbinte sub presiune foarte mare se combina cu cafeaua in conditii optime pentru a permite extractia pretioaselor gusturi si arome creandu-se astfel o savoare bogata si complexa. In cea de-a doua etapa de emulsificare cafeaua este fortata sa treaca prin filtrul patentat e-valve™ aflat in partea inferioara a caspulei amestecandu-se astfel uleiurile aromate cu aerul pentru a obtine un espresso cu un corp/o textura deosebit(a) si un strat dens rezistent de crema catifelata.