Descriere YEO:
In ostrov la marea alba - Disponibil la carturesti.ro
Pe YEO găsești In ostrov la marea alba de la Hoffman, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, In ostrov la marea alba | Emil Lungeanu din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului In ostrov la marea alba
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 18 Lei
Caracteristicile produsului In ostrov la marea alba
- Brand: Hoffman
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă In ostrov la marea alba Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda In ostrov la marea alba de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
„Maiestria constructiva a romancierului se dovedeste, inca o data, de o inventivitate admirabila... Aceasta carte de o suta de pagini este mai incarcata de istorie autentica decat trilogia Fratii Jderi de Mihail Sadoveanu ; nu este vorba de-o comparatie propriu-zisa, fiindca nu se potriveste in multe privinte, ci de conciziunea si modernitatea naratorului talentat de la inceputul mileniului trei.” (Ion C. Stefan) „S-ar putea spune, intr-un sens, ca acuitatea perceptiei este aceea care atrage cititorul in primul rand, cadrul in care se desfasoara povestirea – fortificatiile cu transee ale unui razboi ciudat, gerul aspru, dominator, apoi oamenii cu incordarile si epuizarile lor nervoase – aducandu-ne vag in minte povestirile lui Hemingway si Steinbeck... Putini scriitori manifesta o atat de subtila intelegere a mentalitatii unor prizonieri aflati intr-un spatiu fara de iesire, o atat de buna memorie documentaristica si o atat de eficienta capacitate reconstitutiva a vietii de razboi, intr-o narare rapida, tensionata si pe alocuri arhaica, text purtator al unui mesaj mult mai generos adresat fiintei umane, spre conservarea propriei identitati spirituale.” (Tudor Cicu) „O strafulgerare epica de un lirism ravasitor.” (Paula Romanescu)