Tactici simple care te ajută să te descurci cu șefii ușor vexabili și cu angajații superficiali Un micromanager cu obsesia controlului îți înăbușă ideile în fașă? Șeful tău „drăguț” obișnuiește, de fapt, să înjunghie în mod profesionist pe la spate? Sau echipa ta se pricepe mai bine la găsit scuze viteză decât la rezolvat problemele? Este momentul să ridici miza și să nu mai lași pe alții să profite de tine! După ce ne-a prezentat trăsăturile bune și rele ale diferitelor tipuri de personalitate (Roșu, Albastru, Verde și Galben) în bestsellerul său internațional Înconjurat de idioți, expertul suedez în comportament Thomas Erikson ne arată instrumentele și tacticile de care avem nevoie pentru a obține ce e mai bun din cei cu care lucrăm.
Pentru mai multe informații despre autor și cărțile sale, vizitați www.thomaserikson.com..
S-a vândut în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume, din care aproape un milion doar în Suedia, și a fost tradus în 42 de limbi. Înconjurat de idioți a fost bestseller în Suedia de la prima sa ediție, din 2014. În ultimii 18 ani a călătorit prin toată Europa, ținând discursuri și seminare în suedeză și în engleză directorilor și managerilor dintr-o gamă largă de companii, incluzând IKEA, Coca-Cola, Microsoft, Volvo și KIA Motors. THOMAS ERIKSON este expert suedez în comportament, speaker extrem de activ și autor de bestselleruri.
Dar i-ai îndemnat să renunțe? Le-ai spus că o să-i plimbi cu căruciorul pentru tot restul vieții? Cunoști răspunsul.
S-au împiedicat, au căzut, s-au lovit și au plâns.
Dacă tu, ca șef, chiar îți dorești să ajuți un angajat să se descurce mai bine, nu renunța ușor Amintește-ți cum era când copiii tăi învățau să meargă.
Dacă nu funcționează prima dată, nu înseamnă că nu va funcționa niciodată.
Testează tot ce ai învățat. Îți recomand să arunci o privire pe lista de la sfârșitul acestui volum.
Există multe cărți bune, care te ajută să aprofundezi subiectul, dacă ești interesat.
Metodele pe care le-am prezentat în această carte sunt modele simplificate ale unor procese destul de complexe și nu explică totul în profunzime. Și nu uita că poți continua și singur.
Prin urmare, acordă-ți timp pentru a reflecta asupra părților care ți se aplică în mod special.
Dar s-ar putea să fie nevoie să citești această carte de mai multe ori pentru a înțelege ce domenii sunt cele mai importante pentru tine.
Scopul meu a fost să mă exprim cât mai clar și mai direct și să încerc să evit un conținut pompos.
Marchează paginile (da, te îndemn să îndoi filele) sau folosește post-ituri de diferite culori.
Subliniază lucrurile pe care le consideri interesante, încercuiește frazele-cheie importante sau secțiunile care se aplică în viața ta de zi cu zi.
Accentul pus atât pe subaltern, cât și pe manager îl scoate în evidență.“ Publisher’s Weekly Indiferent cum citești această carte, am un sfat pentru tine: citește-o din nou, cu un pix în mână. „Un studiu încurajator... Îndrăzneț și relevant, Erikson ne va ajuta să îi motivăm pe ceilalți, să ne impresionăm managerul și să descoperim calea spre succes, indiferent de circumstanțele noastre profesionale.
Tactici simple care te ajută să te descurci cu șefii ușor vexabili și cu angajații superficiali Un micromanager cu obsesia controlului îți înăbușă ideile în fașă? Șeful tău „drăguț” obișnuiește, de fapt, să înjunghie în mod profesionist pe la spate? Sau echipa ta se pricepe mai bine la găsit scuze viteză decât la rezolvat problemele? Este momentul să ridici miza și să nu mai lași pe alții să profite de tine! După ce ne-a prezentat trăsăturile bune și rele ale diferitelor tipuri de personalitate (Roșu, Albastru, Verde și Galben) în bestsellerul său internațional Înconjurat de idioți, expertul suedez în comportament Thomas Erikson ne arată instrumentele și tacticile de care avem nevoie pentru a obține ce e mai bun din cei cu care lucrăm