Capacitate Incubator oua MS-36/144:Oua de gaina: 36Oua de rata: 36Oua de gisca: 18Oua de prepelita: 144  
Incubatorul MS-36/144 este potrivit pentru aproape toate tipurile de oua: gaina, rata, gasca, prepelita, curcan, fazan, potarniche s.a. 
Acest model de Incubator este conceput pentru incubarea oualor intr-un mediu homeoterm.
Prin orificiile din carcasa, se asigura o ventilatie lenta si continua a aerului din interior, inlaturand astfel, excesul de bioxid de carbon si alte noxe rezultate in timpul incubarii. 
Avantaje Incubator Automat 36 oua de gaina / 144 oua de prepelita:- Sunt dotate cu senzor de temperatura si umiditate, care asigura control Automat al temperaturii si umiditatii;- Sistem de Intoarcere automata a oualor de la stanga la dreapta si invers la fiecare 2 ore- Incubatoarele ofera si posibilitatea suplimentarii alveolelor pentru apa din exteriorul acestuia ( nu.
Controlul temperaturii este asigurat de un circuit electronic.
Omogenizarea aerului in interior este facuta de un ventilator.
Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica termostatata.
Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat.
Incubatorul este echipat cu un dispozitiv special ce asigura miscarea automata a oualor de la stinga la dreapta si invers la fiecare 2 ore pentru a folosi caldura. si 144 oua de prepelita.
Incubatorul digital are o capacitate de 36 oua de gaina sau rata, s.a.
Puteti seta o temperatura corespunzatoare prin apasarea butoanelor de control si afisarea datelor pe ecran cu LED-uri.
Alimentarea se face separat printr-o singura priza la 220 V.
Carcasa incubatoarelor este confectionata dintr-un material termoizolant, asigurand o temperatura optima si constanta in interior.
Capacitate Incubator oua MS-36/144:Oua de gaina: 36Oua de rata: 36Oua de gisca: 18Oua de prepelita: 144  
Incubatorul MS-36/144 este potrivit pentru aproape toate tipurile de oua: gaina, rata, gasca, prepelita, curcan, fazan, potarniche s.a. 
Acest model de Incubator este conceput pentru incubarea oualor intr-un mediu homeoterm