Indulcitor natural mesteacan DULCISOR by Sweeteria kg SWEETERIA Din coaja mesteacanului finlandez se obtine un Indulcitor natural cu un gust usor racoritor ce are jumatate din caloriile zaharului si indice glicemic redus Xylitolul agentul dulce din coaja de mesteacan din punct de vedere chimic un poliol este cunoscut si folosit de peste de ani in diete ca substitut pentru zahar cunoscanduse faptul ca nu are impact asupra glicemiei Popularitatea acestei substante a crescut foarte mult odata cu descoperirea proprietatilor ei prebiotice respectiv odata cu descoperirea faptului ca previne aparitia si dezvoltarea cariilor dentare studiile arata ca un consum regulat de xylitol in loc de zahar produce o scadere a incidentei cariilor de pana la Xylitolul ajuta la echilibrarea microbiomului la nivel oral si la nivel intestinal stopand dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor nocive cum este candida si ajutand la dezoltarea unei flore microbiene favorabile In plus ajuta la cresterea ratei de absorbtie a calciului si la cresterea productiei de saliva alcalina care la randul ei remineralizeaza dintii si echilibreaza flora microbiana la nivel oral Studiile au aratat ca xylitolul poate imbunatati simptomele diabetului poate reduce grasimea absominala si poate chiar impiedica acumularile de grasime in general are efect antiinflamator Sa inceput astfel si extragerea xylitolului si din porumb chiar si din cel modificat geneticĀ Totusi pentru a beneficia de toate proprietatile xylitolului natural este important sa folosim numai extractul pur de coaja de mesteacan iar Finlanda este celebra pentru padurile sale de mesteceni.
Indulcitor natural mesteacan DULCISOR by Sweeteria kg SWEETERIA Din coaja mesteacanului finlandez se obtine un Indulcitor natural cu un gust usor racoritor ce are jumatate din caloriile zaharului si indice glicemic redus Xylitolul agentul dulce din coaja de mesteacan din punct de vedere chimic un poliol este cunoscut si folosit de peste de ani in diete ca substitut pentru zahar cunoscanduse faptul ca nu are impact asupra glicemiei Popularitatea acestei substante a crescut foarte mult odata cu descoperirea proprietatilor ei prebiotice respectiv odata cu descoperirea faptului ca previne aparitia si dezvoltarea cariilor dentare studiile arata ca un consum regulat de xylitol in loc de zahar produce o scadere a incidentei cariilor de pana la Xylitolul ajuta la echilibrarea microbiomului la nivel oral si la nivel intestinal stopand dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor nocive cum este candida si ajutand la dezoltarea unei flore microbiene favorabile In plus ajuta la cresterea ratei de absorbtie a calciului si la cresterea productiei de saliva alcalina care la randul ei remineralizeaza dintii si echilibreaza flora microbiana la nivel oral Studiile au aratat ca xylitolul poate imbunatati simptomele diabetului poate reduce grasimea absominala si poate chiar impiedica acumularile de grasime in general are efect antiinflamator Sa inceput astfel si extragerea xylitolului si din porumb chiar si din cel modificat geneticĀ Totusi pentru a beneficia de toate proprietatile xylitolului natural este important sa folosim numai extractul pur de coaja de mesteacan iar Finlanda este celebra pentru padurile sale de mesteceni