Ingrediente: zahar pudra , sirop de glucoza , inulina , agent de ingrosare: pectina, vanilie macinata 0,7% agent de ingrosare: faina din boabe de guar , xantan, faina din samburi de roscove ).
Lasati Inghetata sa se dezghete putin inainte de a o consuma..
Puneti spuma de Inghetata intr-un recipient, inchideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin - 18 C pentru 6 - 8 ore. 5.
Pentru creatii proprii puteti adauga dupa gust ingrediente in spuma si sa le amestecati usor cu o lingura. 4.
Dupa 1 minut utilizati treapta medie, iar dupa inca 1 minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai inalta a blenderului pana obtineti o spuma fina, cremoasa.
Se opreste blenderul, se adauga continutul plicului in spuma si se omogenizeaza scurt folosind din nou treapta mica a blenderului. 3.
Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta, inseamna ca nu a fost suficient de rece.
Lichidul se bate cu un blenderul de mana pe treapta mica timp de minut, astfel incat volumul acestui sa creasca de patru ori (varianta din soia, volum mai scazut). 2. 1,5 l).
Se masoara lichidul rece si se toarna intr-un pahar inalt (de aprox.
Preparare: 1. 30 minute la congelator inainte de utilizare.
Sfat: Pastrati bautura din soia crema de soia sau cutia de lapte aprox.
Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura intre 3 C si 6 C).
Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel putin 3,5% continut de grasime).
Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata! Preparare fara masina de inghetata: Pentru a obtine o Inghetata vegetariana amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia.
Pur si simplu utilizati mixerul pentru a amesteca lichidul cu continutul plicului, timp de numai 3 minute chiar si fara o masina de inghetata.
Cu vanilie de bourbon nobila - fara arome, extracte sau grasimi adaugate. provine din agricultura ecologic Cu o reteta imbunatatita de Inghetata de vanilie Biovegan, obtineti cea mai buna Inghetata de vanilie cu bauturi si crema de soia sau lapte.
Ingrediente: zahar pudra , sirop de glucoza , inulina , agent de ingrosare: pectina, vanilie macinata 0,7% agent de ingrosare: faina din boabe de guar , xantan, faina din samburi de roscove )