Compozitie Magneziu - 10 Azot total - 8 Aminoacizi liberi - 2.6 Acizi organici - 7 Caracteristici Caracteristica de baza este dubla protectie a microelementelor de catre acizii organici si aminoacizi.
Doze recomandata Cultura Doza Legumicultura 250 - 300 ml 100 l apa Cereale 1 - 1 5 l ha Plante ornamentale 150 - 300 ml 100 l apa Pepiniere 150 - 300 ml 100 l apa Pomi fructiferi 250 - 300 ml 100 l apa Vita de vie 250 - 300 ml 100 l apa Culturi hidroponice 100 - 250 ml 100 l apa.
Magneziul este unul din principalii componenti ai clorofilei ajutand la transferul energiei necesar pentru crearea reactiilor enzimatice.
Rolul aminoacizilor -O asimilare mai rapida si mai usoara a microelementelor de catre masa vegetativa sinteza proteinelor in organele plantelor datorita aminioacizilor -O sursa buna de carbon utilizata in sinteza zaharului datorita acizilor organici -Aminoacizii si acizii organici au rolul de a favoriza retinerea microelementelor.
Aminoacizii si acizii organici au rolul de a favoriza retinerea microelementelor.
Eficienta maxima la un pH cuprins intre 3 si 9.
Acest produs se aplica foliar datorita compozitiei chimice si proprietatilor agricole.
Microcat Mg se administreaza in a II-a parte a perioadei de vegetatie pana la jumatatea perioadei de recoltare.
Compozitie Magneziu - 10 Azot total - 8 Aminoacizi liberi - 2.6 Acizi organici - 7 Caracteristici Caracteristica de baza este dubla protectie a microelementelor de catre acizii organici si aminoacizi