Amalgerol este un produs natural ce ajuta la accelerarea cresterii culturilor inclusiv a sistemului radicular.
Cartofi 5 l/ha aplicate intre perioada d.
Este extrem de importanta asigurarea stropirii bune a tuturor partilor pomului mai ales a punctelor de crestere.
Timpul aplicarii: Se stropeste la intervale de 10 zile de la faza de boboc roz pana la sfarsitul cresterii mugurilor mai ales inaintea perioadei de cadere a petalelor.
Volum mare: 5 - 10 l/ha intr-o solutie de lucru de 1000 - 1500 l apa/ha.
Pomi fructiferi volum mic: 3 - 5 l/ha intr-o solutie de lucru de 350 - 500 l apa/ha.
Vite de vie la care se observa ingalbenirea frunzelor culoarea lor verde se reface în 4-6 zile dupa stropirea cu AMALGEROL®.
Radacinile vitelor de vie tinere se pun in solutie de 5 % inainte de plantare in vederea asigurarii unei dezvoltari bune a sistemului de radacini.
Vita de vie 3 l/ha pentru o aplicare; 4-5 aplicari in perioada dintre aparitia florilor si parguirea boabelor.
Floarea Soarelui 3 - 5 l/ha in combinatie cu erbicid in faza de 2-6 perechi de frunze. 3 - 5 l/ha de doua ori in primavara in timpul tratarii cu insecticid sau fungicid.
Ajuta la dezvoltarea unui sistem de radacini sanatos si puternic.
Rapita 2 - 3 l/ha in toamna in faza de 4-6 frunze a rapitei.
Este un produs recomandat pentru cresterea ecologica a legumelor si culturile bio.
Scade numarul legumelor marunte pe seama celor de marime mijlocie si celor mari.
Sporeste nu numai cantitatea dar si calitatea productiei (legume mai bine calibrate).
AMALGEROL® imbunateste rezistenta legumelor impotriva bolilor ceea ce presupune mai putine tratari cu fungicide.
Legume 3 l/ha pentru o aplicare unica; prima aplicare se va efectua la 14 zile dupa plantare; 3-5 aplicari repetate – la intervale de 10 zile. 3 - 5 l/ha la tratarea resturilor vegetale dupa colectarea porumbului.
Porumb 3 -5 l/ha in faza de 4-6 frunze; este posibila aplicarea repetata inaintea inceputului prelungirii tulpinii.
Miristi combinatie din Amalgerol (3 l/ha) + glifosat acid 360 g/l (5 l/ha) pentru accelerarea descompunerii paielor si resturilor vegetale in sol.
Mod de utilizare: Cereale 2 l/ha in toamna in faza inceputului infratrii; 3 - 5 l/ha in primavara in faza inceputului formarii clasei si/sau inceputul inspicarii pana la umplerea bobului.
Avantaje produs: - este bogat in hidrocarburi si hormoni vegetali naturali ce ajuta la crestere; - Stimuleaza cresterea viguroasa a plantelor; - Ajuta la retinerea mai buna a apei in sol si o mai buna dezvoltare a sistemului radicular; - Asigura o mai buna umplere a bobului la culturile de cereale iar la struguri creste cantitatea de zahar in bob cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a vitei de vie; - Imbunatateste recolta din punct de vedere calitati si cantitativ; - Creste activitatea microbiana a solului si in special micoriza; - Diminueaza cheltuielile cu fertilizarea; - Accelereaza descompunerea resturilor vegetale in sol si creste activitatea microbiana; - Absorbtia de calciu este mai mare cu aproximativ 43% ceea ce conduce la o mai buna pastrare a recoltei.
Sporeste asimiliarea azotului fosforului potasiului si a microelementelor din sol fara a mai fi necesara suplimentarea de ingrasaminte NPK.
Creste rezistenta plantelor la seceta amelioreaza conditia culturilor dupa bruma grindina daune din erbicide sau surplus de umiditate si ajuta in depasirea efectului negativ produs de acesta.
Avantajele acesti produs natural pe baza de plante si uleiuri este ca stimuleaza cresterea plantelor sporind cantitatea si calitatea productiei la cerealele paioase culturile uleioase viticulutura horticultura si pomicultura.
Toate elementele ce compun Amalgerol se descompune 100% in mediul conjurator si nu este catalogat ca fiind periculos.
Amalgerol are in compozitie mai mult de 40 de uleiuri esentiale minerale si vegetale cu un continut de plante acvatice ulei de parafina distilat uleiuri vegetale si extracte din plante medicinale din Muntii Alpi.
Aplicarea indelungata amelioreaza structura solului imbunatatind astfel fertilitatea solului si stabilitatea productiei.
Amalgerol este un produs natural ce ajuta la accelerarea cresterii culturilor inclusiv a sistemului radicular