„Fiecare dintre fragmenteleacestei carti este o lume in sine,iar impreuna alcatuiesc tesatura lumiiin care traim noi acum.“Locuitor al postmodernitatii, Alec Balasescu s-a lasat purtat de fluiditatea lumii noastre actuale si a trait-o intens si reflexiv (de la Targoviste si Bucuresti la Los Angeles, Teheran, Paris, Manama, Istanbul, Vancouver si Hong Kong).
Chestioneaza fara sa judece si de aceea cartea e simultan un semnal de alarma si un cadou pentru cititori.— Laura Stefanut, jurnalist.
Priveste curajos in labirintul nostru de „ziduri ale separarii“ care declanseaza frica, intoleranta, violenta.
Nascuta dintr-un amestec de uimire, curiozitate si empatie, intrebarea in jurul careia graviteaza scrierile lui este: cum poate fi locuita fluiditatea? Interesul sau se afla mai ales la nivelul individului si al (re)compunerii vietii cotidiene in conditiile acestor lumi derutant schimbatoare si (neo)conservatoare in acelasi timp.— Vintila Mihailescu, antropologLucid si bland, Alec Balasescu e un vizionar ce pune oglinda in fata societatilor contemporane. „Fiecare dintre fragmenteleacestei carti este o lume in sine,iar impreuna alcatuiesc tesatura lumiiin care traim noi acum.“Locuitor al postmodernitatii, Alec Balasescu s-a lasat purtat de fluiditatea lumii noastre actuale si a trait-o intens si reflexiv (de la Targoviste si Bucuresti la Los Angeles, Teheran, Paris, Manama, Istanbul, Vancouver si Hong Kong)