Descriere YEO:
Pe YEO găsești Istoriile unui vehement. Ipocratia - de la Irinel Columbeanu, în categoria Biografii Memorii Jurnale.
Indiferent de nevoile tale, Istoriile unui vehement. Ipocratia - Irinel Columbeanu din categoria Biografii Memorii Jurnale îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 40.92 Lei
Caracteristicile produsului Istoriile unui vehement. Ipocratia -
- Brand: Irinel Columbeanu
- Categoria: Biografii Memorii Jurnale
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Istoriile unui vehement. Ipocratia - Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Istoriile unui vehement. Ipocratia - de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Istoriile unui vehement. Volumul 1:
Ipocratia A venit in sfarsit si marea zi de cand cititorii de carte clasica, tiparita, vor putea accesa si materiale multimedia, pe masura ce-o citesc (cu ajutorul
unui cod QR inclus in carte). Trilogia
Istoriile unui vehement imbraca aspecte ale derularii vietii personajului principal, intre anii 1957 si 2021. Povestirea de fata urmareste traiectoria personajului principal, Ili Colbeanu, de la nastere (Ploiesti, 1957) pana la mutarea acestuia in Bucuresti impreuna cu familia si, in continuare, prin scolile absolvite, trecand in revista diferite intamplari conexe, care mai de care mai interesante. Celelalte personaje cu care se intersecteaza eroul sunt descrise, analizate si cantarite metodic, la rece, unitar si neobosit (copii, adulti, profesori, elevi, studenti, iubite, parinti, meditatori, rude, prieteni, smecheri - o paleta larga), cu un subiectiv ce se vrea totusi cat mai obiectiv pe tot parcursul povestirii (a carei trama este puternic ancorata in desfasurarea autentica a evenimentelor, cu mici exceptii ce tin de discretia, onoarea sau gingasia autorului), ceea ce-I determina pe autor sa-si caracterizeze opera ca fiind una de "autofictiune". I se ofera astfel cititorului posibilitatea unei calatorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversand ultimele doua sisteme economico-sociale pe care le-a cunoscut Romania, cu urcusurile si coborasurile autentic simtite si minutios relatate, comentate si transmise de autor, rezultand de aici posibila reteta a unui bestseller postmodernist.