Hrana completă cu un raport adecvat de proteina față de grăsime de 4: 1 în funcție de indicele NEO *, luând în considerare temperatura, funcția, dimensiunea și vârsta animalelorCu un continut faina de grâu, somon, germeni de grau, krill, extract de drojdie, pentru pesti koi puternici și sănătosi (10-25°
C temperatura apei).
Dimensiunea granulatiei M (6 mm), recomandata pentru pești intre 35-55 cm.
Hrana este ambalat in pungi resigilabile, rezistene la aer-apă și la lumină pentru pastrarea calității optime.
Componente analitice: proteine 32%, grasimi 8%, fibra bruta 8%, cenusa bruta 8%.
Neo index inseamna: nutritite naturala optimizata energetic, care consta in raportul dintre proteine - grasimi in produsele alimentare.
Luand in considerarea anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un rapot proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, mărimea și vârsta pestilor, precum și felul hranei (de ex., hrana pentru creștere = PROPOND Growth) joacă un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietăți sa fie ambalate într-un produs. n .
Hrana completă cu un raport adecvat de proteina față de grăsime de 4: 1 în funcție de indicele NEO *, luând în considerare temperatura, funcția, dimensiunea și vârsta animalelorCu un continut faina de grâu, somon, germeni de grau, krill, extract de drojdie, pentru pesti koi puternici și sănătosi (10-25°
C temperatura apei).
Dimensiunea granulatiei M (6 mm), recomandata pentru pești intre 35-55 cm.
Hrana este ambalat in pungi resigilabile, rezistene la aer-apă și la lumină pentru pastrarea calității optime.
Componente analitice: proteine 32%, grasimi 8%, fibra bruta 8%, cenusa bruta 8%.
Neo index inseamna: nutritite naturala optimizata energetic, care consta in raportul dintre proteine - grasimi in produsele alimentare.
Luand in considerarea anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un rapot proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, mărimea și vârsta pestilor, precum și felul hranei (de ex., hrana pentru creștere = PROPOND Growth) joacă un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietăți sa fie ambalate într-un produs. n