Descriere YEO:
Pe YEO găsești Jocul Initiatic al Sincronicitatilor Dumnezeiesti de la Editura Soma Nova, în categoria Carti dezvoltare spirituala.
Indiferent de nevoile tale, Jocul Initiatic al Sincronicitatilor Dumnezeiesti din categoria Carti dezvoltare spirituala îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 69 Lei
Caracteristicile produsului Jocul Initiatic al Sincronicitatilor Dumnezeiesti
- Brand: Editura Soma Nova
- Categoria: Carti dezvoltare spirituala
- Magazin: librex.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Jocul Initiatic al Sincronicitatilor Dumnezeiesti Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Jocul Initiatic al Sincronicitatilor Dumnezeiesti de la librex.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Pachetul contine o brosura si un numar de 40 de lamele cu sugestii referitoare la posibile momente de sincronicitate. O sincronicitate este un ansamblu de fapte sau evenimente care se produc in simultaneitate si care sunt conectate printr-o semnificatie. Sa vedem impreuna cateva exemple: asezat(a) la masa pe terasa unei ceainarii sunteti absorbit(a) in gandurile dumneavoastra cand alaturi de dumneavoastra se asaza un cuplu care incepe o discutie animata. Subiectul ei? Exact ceea ce va preocupa in secret in acest moment. Apoi, in drum spre casa, treceti prin fata vitrinei unei librarii, iar titlul si coperta unei carti va capteaza atentia pentru cateva momente (reflectand la randul lor intrebarile dumneavoastra interioare). O noua sincronicitate care va amuza si are darul de a va surprinde… De-a lungul secolului al XX-lea, trei personalitati stiintifice importante au fost pasionate de studiul sincronicitatilor: Sigmund Freud, Paul Kammerer si Carl Gustav Jung. Neoficial, Sigmund Freud (1856-1939) se preocupa foarte curand de evenimentele repetitive, le remarca chiar in propria viata, devenind din ce in ce mai atent la numele si cifrele din jurul sau (de exemplu, numerele camerelor succesive de hotel, dar si cel al telefonului nou pe care il primeste, 14362). Intr-un text1 datat din 1919, el scrie: „Astfel, de exemplu, este doar un incident faptul ca primiti la garderoba un anumit numar – sa spunem 62 – sau ca, pe un vapor, cabina ce va este destinata are numarul respectiv. Dar impresia dumneavoastra se va modifica daca cele doua evenimente, neutre in sine, se vor apropia, astfel ca veti ajunge sa observati ca tot ceea ce are un numar: adrese, camere de hotel, vagoane de tren etc. va readuce mereu in prim-plan acelasi numar sau cel putin unul dintre compusii sai.