Incet-incet am invatat bucataria si chiar mi-a intrat in sange.
Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul il stie de la televizor iar pasionatii de mancare din restaurante se afla un om sensibil meticulos hotarat un bun dascal un fiu tata prieten..
De atunci el a devenit unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania om de televiziune proprietar de restaurante si consultant international de specialitate.
In culmea gloriei a plecat la Bucuresti in 1996 unde viata l-a pus la incercare dar i-a oferit si recompense.
S-a remarcat rapid in bucatariile hotelurilor unde a lucrat si a devenit in 1989 executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel. - Joseph Hadad Nascut in Israel din parinti cu origini marocane si tunisiene Joseph Hadad a intrat in adolescenta la Scoala de Bucatari din Haifa si astfel si-a descoperit marea pasiune.
E ca atunci cand te indragostesti cand petreci timp cu o fata si incepe sa iti placa tot ceea ce zice si face.
Incet-incet am invatat bucataria si chiar mi-a intrat in sange