Numele său reprezintă cu adevărat faima fermelor columbiene care cultivă cafea și îndeplinesc cerințele prestigiosului sigiliu internațional UTZ.
Alte caracteristici: Note vegetale și reziduale de lungă durată.
Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C..
Consistență: Medie / Ridicată.
Aciditate: Medie / Scăzută.
Aromă: Pronunțată.
Aceasta include, printre alte aspecte importante, tratamentul corect și echitabil al lucrătorilor, utilizarea responsabilă a resurselor naturale și manipularea adecvată a deșeurilor.
Această cafea este cu siguranță recunoscută ca fiind un produs tare, cu note reziduale și vegetale de lungă durată.
Un sigiliu care, fără îndoială, recunoaște producătorii de cafea care aplică într-adevăr principiile sociale, economice și de mediu pentru a produce și distribui cafea la standarde ridicate.
Numele său reprezintă cu adevărat faima fermelor columbiene care cultivă cafea și îndeplinesc cerințele prestigiosului sigiliu internațional UTZ