Tigăile inovatoare ale mărcii germane Kela din gama STELLA NOVA aduc o experiență unică de gătit datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în procese de producție complet noi - suprafață antiaderentă special dezvoltată StellaNOVA cu sistem Oil Control System - această suprafață antiaderentă cu 3 straturi se caracterizează prin structura sa dură, datorită căreia grăsimile și sucurile din alimente se varsă nu numai până la marginile tigăi, dar sunt uniform distribuite pe întreaga suprafață a tigăi și sub mâncare, rezultatul sunt mâncărurile perfect suculente și crocante cu gust intens.
Proprietăți: foarte rezistente la zgârieturi bază rezistentă perfect plată, din oțel inoxidabil, pentru o eficiență maximă în gătit sau prăjire gătitul cu economie de energie este asigurat de un corp robust, de înaltă calitate, fabricat din aluminiu turnat, care se încălzește rapid și are o conductivitate termică excelentă mânerul cu formă ergonomică, cu o tranziție perfectă, fără șuruburi vizibile sau alte conexiuni mânerul are un finisaj moale antiderapant, datorită căruia se potrivește confortabil în mână și rămâne răcit în timpul gătitului și nu arde tigaia este potrivită pentru toate tipurile de plite și cu inducție potrivit și pentru coacerea la cuptor până la o temperatură maximă de 180 °C datorită suprafeței foarte antiaderente, curățarea este rapidă și ușoară, doar spălați cu apă caldă și burete ideal pentru gătitul zilnic sau prăjirea oricărui aliment, precum și pentru ocazii neobișnuite, care pot fi prepararea fripturii crocante sau a peștelui proaspăt diametrul marginii superioare: 28 cm câștigător al prestigiosului premiu GERMAN DESIGN AWARD 2020. În același timp, sunt potrivite pentru gătitul sănătos cu un minim de grăsimi, în funcție de materiile prime utilizate, chiar și fără grăsimi.
Tigăile inovatoare ale mărcii germane Kela din gama STELLA NOVA aduc o experiență unică de gătit datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în procese de producție complet noi - suprafață antiaderentă special dezvoltată StellaNOVA cu sistem Oil Control System - această suprafață antiaderentă cu 3 straturi se caracterizează prin structura sa dură, datorită căreia grăsimile și sucurile din alimente se varsă nu numai până la marginile tigăi, dar sunt uniform distribuite pe întreaga suprafață a tigăi și sub mâncare, rezultatul sunt mâncărurile perfect suculente și crocante cu gust intens