Cafeaua Kenya AA este obtinuta din boabe cultivate la o altitudine de 1600 metri, procesate prin metoda umeda.
Pentru a evidentia notele specifice ale cafelei de origine Kenya AA Top Superstar Estate, o poti savura alaturi de afine, deserturi pe baza de caramel sau de un croissant cu unt..
Alege aceasta cafea daca vrei sa adaugi un plus de aroma diminetilor tale.
Este un sortiment perfect pentru un espresso de exceptie cu care sa-ti impresionezi prietenii, insa il poti prepara si la dripper, cafetiera Moka sau french Press.
Daca iti plac sortimentele de cafea cu aciditate edie spre ridicata, Kenya AA Top Superstar Estate este alegerea ideala! Este o cafea complexa, in care se remarca note de lamaie, fructe de padure si condimente.
Printre notele acestui sortimente de cafea le vom regasi si pe cele de bergamota si lemongrass.
Prajirea medie a boabelor, va asigura o cafea ce reda stralucirea ei naturala, iar aftertaste-ul sau aminteste de o combinatie aromata de coacaze rosii, zmeura si capsuni.
Avand o aciditate si un gust puternic, cafeaua provenita din Kenya se numara printre varietatile preferate ale multor specialisti.
Numai cele mai intinse platouri din Kenya fac posibila cultivarea acestei cafele, iar boabele rezultate sunt printre cele mai mari boabe de cafea din lume.
Cafeaua Kenya AA este obtinuta din boabe cultivate la o altitudine de 1600 metri, procesate prin metoda umeda