Descriere YEO:
Kit bere George\'s Beer IPA - Disponibil la fermier.ro
Pe YEO găsești Kit bere George\'s Beer IPA de la George\'s Beer, în categoria KIT-URI BERE.
Indiferent de nevoile tale, Kit bere George\'s Beer IPA pentru 5 L (include malt) din categoria KIT-URI BERE îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 133.9 Lei
Caracteristicile produsului Kit bere George\'s Beer IPA
- Brand: George\'s Beer
- Categoria: KIT-URI BERE
- Magazin: fermier.ro
- Ultima actualizare: 23-02-2025 01:35:45
Comandă Kit bere George\'s Beer IPA Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Kit bere George\'s Beer IPA de la fermier.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Kit
bere George\'s
Beer IPA
pentru 5 L (
include malt). Bere IPA – cunoscută
pentru gustul intens amărui datorat hameiului prezent în cantitate mai mare, care îi conferă note de citrice și de rășină. A.) Recomandări înainte de folosire: – toate componentele kitului de
bere trebuie spălate bine înainte de folosire – cu ajutorul malțul din kit se pot face aproximativ 5 Litri de
bere, adică 15 sticle de 330 ml sau 10 sticle de 500 ml. Fiți siguri că aveți un număr suficient de sticle; – folosiți numai sticle de bere la care se pot utiliza capsele de bere din kit. B.) Pregătirea vasului de fermentare: – robinetul se montează cu garnitura în exterior; – piulița robinetului (cu sistemul antisediment) va fi orientată cu decuparea în sus; – montarea se va face inșurubând robinetul în piuliță; – supapa numită și Air-Lock se montează în capacul vasului de fermentare. În ea se pune apă până la nivelul marcat. Apa se va schimba la 2-3 zile – pe exteriorul vasului de fermentare se aplică termometrul tip bandă. C.) Prepararea berii: – separați plicul cu drojdie de pachetul cu malț; – introduceți punga în apă fierbinte / clocotită timp de 10 minute; – se toarnă conținutul pungii în vasul de fermentare și se adaugă 500 ml de apă fierbinte (60°- 70°C); – amestecați 2 – 3 minute; – completați până la 5 litri cu apă rece și amestecați; – odată ce temperatura ajunge la 22°C, presărați drojdia pe suprafață si amestecați timp de 30 de secunde; – ATENTIE: la o temperatura de peste 26°C, drojdia se degradeaza si nu mai fermenteaza. La temperaturi de sub 16°C, fermentația poate demara cu dificultate. – acoperiți vasul de fermentare cu capacul, introduceți supapa Air-Lock care să conțină apă până la semn; – dupa cateva ore, (pana la 48 de ore) apariția bulelor în Air-Lock ne arată că fermentația a început; – fermentația este terminată când nu mai apar bule în Air-Lock, adică după aprox. 5-8 zile, la o temperatură constantă de 18-24°C. Atunci berea este gata de îmbuteliere. – ATENTIE: sticlele trebuie să fie spălate și uscate !!! – înainte de îmbuteliere îndepărtați Air-Lock-ul – îmbuteliați în sticle folosind robinetul vasului. Umpleți sticlele până la 2-3 cm sub buza sticlei – adăugați în fiecare sticlă zahăr cu dozatorul de zahăr. Dozatoarele de zahăr sunt: cel mic
pentru sticla de 330 ml, cel mijlociu pentru sticla de 500 ml, iar cel mare pentru sticla de 750 ml. – zahărul adăugat va fermenta în sticla inchisă, carbonatând berea – aplicați capsa folosind capsatorul din kit și un ciocan de plastic.