KOFI Ti reinterpretează SOCATA clasică.
Declaraţie nutriţională Pentru 100 ml: valoare energetică 171 kJ / 41 kcal, grăsimi 0,26 g, din care acizi grași saturaţi 0 g, glucide (carbohidrați) 9,5 g, din care zaharuri 8,7 g, proteine <0,12 g, sare 0 g..
Conţine chinină naturală.
INGREDIENTE: apă filtrată, sirop de soc de la Pârâul Furnicii (apă, flori de soc, zahăr, lămâie, acidifiant: acid citric), sirop de cinchona (apă, scoarţa copacului de chinină, zahăr, acidifiant: acid citric), oţet din vin și caise de la Cerbul Acru, lavandă, cardamom, dioxid de carbon.
OȚET DE CAISE CERBUL ACRU Produs la Fabrica de Oţet Slatina, cu tradiţie din anul 1970, oţetul premium de caise Cerbul Acru este obţinut prin lentul proces de fermentare naturală în acetătoare de lemn.
SIROP DE SOC PÂRÂUL FURNICII Florile de soc culese de sătenii din Bunești în primele zile de vară sunt infuzate la rece pentru trei zile în atelierul de la Părâul Furnicii de către Sorin Neculae.
O explozie de gusturi și arome.
SOCATA cu zvâc are o rețetă originală ce inglobează câteva produse naturale românești - socul și oțetul de caise - alături de scoarța de cinchona (arborele de chinină), cardamom și lavandă.
KOFI Ti reinterpretează SOCATA clasică