Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation - Jeremy Umansky

Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation - Jeremy Umansky

Detalii Koji Alchemy: Rediscovering the Magic

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
173.35 Lei 216.69 Lei
Categorie (vânzător)
Cooking
Marca
Jeremy Umansky

Produs actualizat în urmă cu 8 zile
Descriere YEO:

Koji Alchemy: Rediscovering the Magic - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Koji Alchemy: Rediscovering the Magic de la Jeremy Umansky, în categoria Cooking.

Indiferent de nevoile tale, Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation - Jeremy Umansky din categoria Cooking îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 173.35 Lei

Caracteristicile produsului Koji Alchemy: Rediscovering the Magic

  • Brand: Jeremy Umansky
  • Categoria: Cooking
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 15-12-2024 01:42:32

Comandă Koji Alchemy: Rediscovering the Magic Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Koji Alchemy: Rediscovering the Magic de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine Koji Alchemy chefs Jeremy Umansky and Rich Shih--collectively considered to be the most practical, experienced, generous educators on the culinary power of this unique ingredient--deliver a comprehensive look at modern koji use around the world. Using it to rapidly age charcuterie, cheese, and other ferments, they take the magic of koji to the next level, revolutionizing the creation of fermented foods and flavor profiles for both professional and home cooks. Koji Alchemy includes: A foreword by best-selling author Sandor Katz ( The Art of Fermentation ) Cutting-edge techniques on koji growing and curing Information on equipment and setting up your kitchen More than 35 recipes for sauces, pastes, ferments, and alcohol, including stand-outs like Popcorn Koji, Roasted Entire Squash Miso, Korean Makgeolli, Amazake Rye Bread, and more Koji Alchemy is empowering and does much to open the door to further creativity and innovation. . . . I can\'t wait to see and taste the next wave of koji experimentation it inspires. --Sandor Katz

Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation - Jeremy Umansky - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Jeremy Umansky