Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar și o manieră de relaxare,la fel ca gătitul.
Format: 13 x 20 cm Data primei apariții: octombrie 2008 Traducător: Cristian Hanu ISBN: 978-973-8471-41-2 Pagini: 133 Editor: Editura Mix Ofertant: Editura Mix Titlul original: Kombucha Tealogy .
De aceea, putem vorbi de mii de varietăți de Kombucha, cu gusturi și efecte vindecătoare diferite.
Gustul diferitelor combinații se amplifică de asemenea. În funcție de combinație, acestea se pot potența reciproc, sau dimpotrivă, se pot anihila.
Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obișnuit conduce la obținerea unei băuturi care conține proprietățile tuturor ceaiurilor folosite.
Kombucha a fost folosită de mulți oameni de-a lungul timpului ca aliment hrănitor și remediu vindecător.
Toate plantele prezentate în această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate în doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot căpăta efecte adverse. În cea de-a treia parte a cărții voi prezenta în detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale.
Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după câteva săptămâni, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel încât efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate.
Veți găsi în această secțiune o listă de boli și principalele plante medicinale pe care le puteți folosi ca tratament pentru acestea. În prima parte, ofer informații generale legate de cultura de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteți folosi pentru această cultură.
Am structurat această carte în trei părți.
Diferența constă în faptul că există posibilități diferite de a cultiva Kombucha.
Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar și o manieră de relaxare,la fel ca gătitul