Un cupaj care se reuneste intr-o forma indrazneata intre nativul Sicilian Nero d’Avola si Cabernet Sauvignon, de un echilibru uimitor si placut.
Maturat in baricuri fine de lemn francez pana la 6 luni unde primeste un gust catifelat imbracat in note de fructe.
Culoare: Visiniu inchis.  
Miros: Minunat de complex cu miros de rasina de copac, amestec de fructe cu nuante de cirese si visine, insotite de arome de affine si capsuni.
Gust: Puternic si indraznet cu note de fructe de padure usor uscate, rozmarin si condimente. 
Finis: Proaspat si persistent care aminteste de mirosurile subtile ale padurii.
Asocieri gastronomice: preparate din carne de rosi, preparate din vanat si branza condimentata..
Strugurii sunt recoltati manual in prima saptamana a lunii octombrie si sunt fermentati cu drojdie timp de 14 zile la o temperature de 16-18 grade.
Un cupaj care se reuneste intr-o forma indrazneata intre nativul Sicilian Nero d’Avola si Cabernet Sauvignon, de un echilibru uimitor si placut