Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in Lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu.
Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Mod de prezentare: Flacon a 1000 ml Producator: La Mandorle Produs: Franta Certificator: FR-BIO-01 Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle Alege acum Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle si bucura-te de beneficii!.
Dupa deschidere conservati la rece si consumati in zile.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Il puteti consuma ca si bautura sau ca ingredient in preparatele dumneavoastra. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare.
Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus).
Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fara gluten, fara soia, fara nici un adaos de zahar Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 4% (Sicilia sau Spania), ulei de floarea soarelui*, ceai verde Matcha* 0,2%.
In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima.
Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Formulata fara zahar, in mod natural fara Lapte sau gluten, aceasta bautura ofera o alternativa nutritiva ideala pentru gourmanzi si vegani, pentru pauze racoritoare in orice moment al zilei.
Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
Beneficii: Adaugarea de alge marine Lithothamne intareste continutul ridicat de calciu pentru obtinerea unui cocktail mai nutritiv.
Combinatie delicata intre amar si dulce aceasta noua bautura combina ceaiul verde excelent cunoscut pentru proprietatile antioxidante si detoxifiante si Lapte de migdale alcalinizat si plin de elemente nutritive.
Intens si delicat, acest Lapte de migdale cu ceai matcha , de culoare verde are un gust unic si beneficiaza de o armonie nutritiva gratie echilibrului dintre ingredientele special selectate.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Fosfor, Zinc si Fier.
Lapte de migdale cu ceai matcha, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in Lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu